Pooriya ارسال شده در July 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: اول اینکه وقتی تست Flying یا Sailing میخواین بدین اگه پلیر دیگه ای قبلا اون قایق٫هلیکوپتر رو سوار شده باشه ارور میده و نمیتونیم سوار شیم یعنی وسیله ی نقلیه الان برای اون پلیره و تا وقتی که Giveveh/ یا Deleteveh/ نکنه ربسپاون نمیشه. میگیم اوکی باید بزنیم اینارو ولی مسئله اینجاست چه عضو فکشن چه پلیر وقتی این سی ام دیو میزنه ارور میده!!! میگه You can't do it now - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): - ویرایش شده July 15, 2023 توسط Eren :| ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در July 15, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 درود، برطرف شد، لطفاً مجدد بررسی نمایید که آیا برطرف شده یا خیر. (بعد ریستارت 5 دقیقه دیگر) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در July 15, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 در 36 دقیقه قبل، ArSaCiA گفته است: درود، برطرف شد، لطفاً مجدد بررسی نمایید که آیا برطرف شده یا خیر. (بعد ریستارت 5 دقیقه دیگر) لایسنسام همشون فولن الان نمیتونم تست کنم ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lust ارسال شده در July 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 (ویرایش شده) من وقتی میخوام تست پرواز از یکی بگیرم، آزمون دهنده باید Giveveh بزنه تا فرایند تست انجام بشه. آیا این طبیعیه؟ (قبل ریستارت دقایق پیش اینطوری بود) ویرایش شده July 15, 2023 توسط Lynx !𝑱𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒑𝒓𝒆𝒗𝒂𝒊𝒍, 𝒚𝒐𝒖 𝒔𝒂𝒚? 𝑩𝒖𝒕 𝒐𝒇 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 𝒊𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍! 𝑾𝒉𝒐𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒏𝒔 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒘𝒂𝒓 𝒃𝒆𝒄𝒐𝒎𝒆𝒔 𝒋𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 8, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۲۴ در 15:42، Pooriya گفته است: لایسنسام همشون فولن الان نمیتونم تست کنم مجدد تست نکردید؟ در در ۱۴۰۲/۴/۲۴ در 15:50، Lynx گفته است: من وقتی میخوام تست پرواز از یکی بگیرم، آزمون دهنده باید Giveveh بزنه تا فرایند تست انجام بشه. آیا این طبیعیه؟ (قبل ریستارت دقایق پیش اینطوری بود) میتونید قبل اینکه فرد سوار اون هلیکوپر شود سوار شوید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در August 9, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 در 17 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: مجدد تست نکردید؟ تست کردم، باگش فیکس شده ممنون ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 30, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2023 جوایز برای Yeager ارسال شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده