Pooriya ارسال شده در July 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: برید داخل Tuning و سریع color رو بزنید تا گلیچ اتفاق بیوفته واستون (ترجیحا با AG:SAMP برید) - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): VID-20230714-215827-469.mp4 - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): - ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده WhiteCollar ارسال شده در November 14, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2023 با سلام. لینک ویدیو از کار افتاده و ما نتوانستیم باگ مدنظر را Reproduce کنیم. آیا این مشکل باز هم برای شما پیش اومده؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در November 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2023 آره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در November 29, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 @Pooriya ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در November 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 27 دقیقه قبل، Toofan گفته است: @Pooriya متاسفانه خیر، همین الان منشنتونو دیدم رفتم تست کردم همچنان پابرجاست (در صورت لزوم میتونم ویدیو رو دوباره در اختیارتون قرار بدم) ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در November 29, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 @Pooriya لطفا ویدیو را ارسال کنید با تشکر ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در November 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 5 ساعت قبل، Toofan گفته است: @Pooriya لطفا ویدیو را ارسال کنید با تشکر خدمتتون:https://s31.picofile.com/file/8470014376/2023_11_30_00_51_11_1.mp4.html ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده WhiteCollar ارسال شده در December 2, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2023 این مورد رو چندین بار تست کردم اما با این مشکل مواجه نشدم. آیا به جز لانچر هم به این مشکل برخوردید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده WhiteCollar ارسال شده در December 26, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2023 با سلام. به بخش در انتظار دریافت جوایز منتقل شد. Commit Hash: b18cb0b7b9162d0d20ec55ed674b4c085407ce9e لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 @Pooriya نام حساب کاربری خود را برای دریافت جایزه ارسال کنید ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در March 19 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 19 در ۱۴۰۲/۱۲/۱۹ در 15:21، Toofan گفته است: @Pooriya نام حساب کاربری خود را برای دریافت جایزه ارسال کنید اوقات به کام، ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 20 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 20 جوایز برای Yeager واریز شد ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده