Piruz ارسال شده در July 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2023 به نام خدا سلام. خوبید مشتی ها؟ امیدوارم همیشه و هرجا که هستید خوب باشید.. موضوع ما اینه که بازیکن Fadly و Fayez مولتی همدیگر نیستند. اما پسر عمو هستن که مشترک هست اموالشون. ناراحت شدم که شنیدم یکی گفت: فکر کردم Fadly مولتی Fayez هست. اسم هامون حروف مشترک و رقم مشترک داره اما مولتی نیستم با تشکر فراوان. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در July 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۱۹ در 16:27، Fadly گفته است: به نام خدا سلام. خوبید مشتی ها؟ امیدوارم همیشه و هرجا که هستید خوب باشید.. موضوع ما اینه که بازیکن Fadly و Fayez مولتی همدیگر نیستند. اما پسر عمو هستن که مشترک هست اموالشون. ناراحت شدم که شنیدم یکی گفت: فکر کردم Fadly مولتی Fayez هست. اسم هامون حروف مشترک و رقم مشترک داره اما مولتی نیستم با تشکر فراوان. سید به دل نگیر شوخی کردم Fayez عرفانه Fadly هم صاحبش نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Piruz ارسال شده در July 12, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2023 عشقی داش به مولا 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در July 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2023 به اطلاع میرسانم که @Fadly مولتی من نیست بلکه بانک بنده هستش موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.