Fail ارسال شده در July 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2023 - موضوع: درخواست پیدا کردن مود پژو 406 - عکسی که در نظر دارید: (می توانید از خود طراح بخواهید طبق موضوع برای شما عکس پیدا کند) _ - نوشته روی عکس: _ - توضیحات بیشتر: با سلام..من یکم درخواستم با بقیه فرق داره من دنبال یه مودی هستم که تو GTA San Andreas فارسی پیدا میشه ( تو گوگل کلی گشتم ولی نتونستم همون رو گیر بیارم ) خواستم ببینم اگه کسی تونست و این گیم رو داشت، بره از فایل های گیمش برای من، Dff و Txd این ماشین رو Extract کنه، فک کنم مود روی ماشین Tahoma هم هستش حالا پیدا هم کردش از جایی هم زیاد فرقی نداره ولی میخوام دقیقا همون مود باشه از اونجایی هم که تو GTA San Andreas offline فقط همین ماشینو برمیداشتم، به کسی که این حرکتو برام بزنه، 200 گولد هم میدم اینم بگم که فقط و فقط همون مود رو میخوام، مود های دیگه نفرستید!! عکسش رو هم در ادامه میزارم... https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۷۰۷_۰۸۳۸۱۸_enak.jpg https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۷۰۷_۰۸۴۱۲۹_zvtv.jpg https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۷۰۷_۰۸۳۹۴۹_3jl.jpg باتشکر 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۱۶ در 09:15، Cartoon گفته است: - موضوع: درخواست پیدا کردن مود پژو 406 - عکسی که در نظر دارید: (می توانید از خود طراح بخواهید طبق موضوع برای شما عکس پیدا کند) _ - نوشته روی عکس: _ - توضیحات بیشتر: با سلام..من یکم درخواستم با بقیه فرق داره من دنبال یه مودی هستم که تو GTA San Andreas فارسی پیدا میشه ( تو گوگل کلی گشتم ولی نتونستم همون رو گیر بیارم ) خواستم ببینم اگه کسی تونست و این گیم رو داشت، بره از فایل های گیمش برای من، Dff و Txd این ماشین رو Extract کنه، فک کنم مود روی ماشین Tahoma هم هستش حالا پیدا هم کردش از جایی هم زیاد فرقی نداره ولی میخوام دقیقا همون مود باشه از اونجایی هم که تو GTA San Andreas offline فقط همین ماشینو برمیداشتم، به کسی که این حرکتو برام بزنه، 200 گولد هم میدم اینم بگم که فقط و فقط همون مود رو میخوام، مود های دیگه نفرستید!! عکسش رو هم در ادامه میزارم... -لینک حذف شده است، لطفاً از آپلود سنتر های دیگر استفاده شود- -لینک حذف شده است، لطفاً از آپلود سنتر های دیگر استفاده شود- -لینک حذف شده است، لطفاً از آپلود سنتر های دیگر استفاده شود- باتشکر امیر جان داداش لینکات پاک شده از یع جای دیگه اپلود کن کسی کع بانکش ۱۰۲ میل داره باس یه ۲۰۰ گلد هم بده ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در August 18, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2023 سلام حواسم به این تاپیک نبود... تشکر از @AliP لطفاً بسته شود.. در 10 دقیقه قبل، Nikotin گفته است: لینکات پاک شده کسی که GTA San Andreas farsi بازی کرده باشه، میدونه کدوم مودو میگم.. 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 در 10 ساعت قبل، Cartoon گفته است: سلام حواسم به این تاپیک نبود... تشکر از @AliP لطفاً بسته شود.. کسی که GTA San Andreas farsi بازی کرده باشه، میدونه کدوم مودو میگم.. اوکیه ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 به دلیل عدم فعالیت و همچنین عدم پاسخگویی از سمت گرافیست ها بسته شد. ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده