Fayez ارسال شده در July 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: بی دلیل در بعضی مواقع این وارن میاد - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): از علی اساسین بپرسيد اون میدونه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
cosmo69 ارسال شده در July 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2023 (ویرایش شده) عکس از محیظ کاربری: توضیح باگ:اقا باگ نیست فکر کنم یک مشکلیه حالا به چه صئرته من ماشین camper دارم و هر دفعه تو بازی انلاین میشم میبینم رنگ دومش تغییر کرده حالا تو فیلم واضح تره به ادمینا گفتم گفتند برو گزارش باگ بزن بعد مثلا بعد چن دقیقه که متفاته زمانش رنگ دوباره به حالت اولیه بر میگرده قرار دادن فیلم: https://uupload.ir/view/rec_0011_q7g8.mp4/ توضیح دادن که چطور می توانیم استفاده کنیم:والا نمیدونم من واقعا حقی به خاطر دریافت جایزه نیومدم پیام بدم فقط میخوام اینو درست کنید والا رو مخمه با خودم میگم 90k گلد دادم که اینجور بشه هی رنگش تغییر کنه ویرایش شده July 11, 2023 توسط cosmo69 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در July 12, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2023 @cosmo69 عزیزم باید یه تاپیک جدا بزنی لينکتم مشکل داره 90K گلد جدی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در July 14, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2023 درود، این در واقع باگ نیست، بازی کرش شده و Anti Crash باعث شده شما از بازی بیرون نیافتید و با ارسال گزارش دقیق میتوانید به ما در برطرف کردن این کرش ها کمک کنید. بسته شد. @cosmo69 مورد گزارش شده باگ سمپ میباشد و متأسفانه در حال حاضر امکان برطرف کردن آن نیست، Camper در واقع 4 رنگ دارد و 2 رنگ ندارد و فقط در اینجا میتوانید 2 رنگ آن را کنترل کنید و 2 رنگ دیگر شانسی است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده