AsirAm ارسال شده در June 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2023 سلام من یه گیم دانلود کردم پسوند فایل GAMP عه چیکار کنم تا اجرا شه؟ نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در June 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2023 Uninstaller رو باز کن بدون خوندن متن رو Next بزن نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در June 26, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2023 کسی میدونه؟ نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در June 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2023 هومم؟ بیا انی دسک نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در June 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2023 در 1 ساعت قبل، Asir گفته است: کسی میدونه؟ فکر نکنم ربطی به بازی داشته باشه. توضیحات فایل gamp.: فایل های با پسوند .gamp، فایل هایی هستند که توسط نرم افزار GOM Audio Player ایجاد شده اند. این نرم افزار یک پخش کننده صوتی برای سیستم عامل ویندوز است که می تواند انواع فایل های صوتی را پشتیبانی کند. فرمت .gamp، فرمت پلی لیست یا لیست پخش است که توسط این نرم افزار ایجاد می شود و حاوی لیستی از فایل های صوتی است که در آن به ترتیب پخش قرار می گیرند. شما می توانید با استفاده از نرم افزار GOM Audio Player، این فایل های .gamp را باز کرده و لیست پخش آن را مشاهده کنید و فایل های صوتی موجود در آن را پخش کنید. قابل ذکر است که این فایل ها حاوی فایل های صوتی نیستند و تنها شامل لیستی از فایل های صوتی هستند که به ترتیب پخش در آن قرار دارند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در June 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2023 در 9 ساعت قبل، Asir گفته است: سلام من یه گیم دانلود کردم پسوند فایل GAMP عه چیکار کنم تا اجرا شه؟ گیم Arcade هست؟ نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در June 27, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2023 در 12 ساعت قبل، RealMehranTV گفته است: گیم Arcade هست؟ نه همین GTA عه در 19 ساعت قبل، Olden گفته است: فکر نکنم ربطی به بازی داشته باشه. توضیحات فایل gamp.: فایل های با پسوند .gamp، فایل هایی هستند که توسط نرم افزار GOM Audio Player ایجاد شده اند. این نرم افزار یک پخش کننده صوتی برای سیستم عامل ویندوز است که می تواند انواع فایل های صوتی را پشتیبانی کند. فرمت .gamp، فرمت پلی لیست یا لیست پخش است که توسط این نرم افزار ایجاد می شود و حاوی لیستی از فایل های صوتی است که در آن به ترتیب پخش قرار می گیرند. شما می توانید با استفاده از نرم افزار GOM Audio Player، این فایل های .gamp را باز کرده و لیست پخش آن را مشاهده کنید و فایل های صوتی موجود در آن را پخش کنید. قابل ذکر است که این فایل ها حاوی فایل های صوتی نیستند و تنها شامل لیستی از فایل های صوتی هستند که به ترتیب پخش در آن قرار دارند. والا نمیدونم GAMP عه نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmirAbbas ارسال شده در June 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2023 بغل My computer یه سطل آشغالی هست بکش بنداز اونجا. نقل قول ❰❰ -??????????? ?? ??????????- ❱❱ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در June 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2023 در 11 ساعت قبل، iAmirAbbas گفته است: بغل My computer یه سطل آشغالی هست بکش بنداز اونجا. بله. نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در July 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۶ در 23:08، iAmirAbbas گفته است: بغل My computer یه سطل آشغالی هست بکش بنداز اونجا. برا ما This PC عه نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmirAbbas ارسال شده در July 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 در 1 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: برا ما This PC عه مال منم همینطور ولی خب بهش میگیم My computer اینطوری لاتی تره نقل قول ❰❰ -??????????? ?? ??????????- ❱❱ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در July 1, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 در 34 دقیقه قبل، iAmirAbbas گفته است: مال منم همینطور ولی خب بهش میگیم My computer اینطوری لاتی تره لات کدوم فاز بودی تو؟ نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmirAbbas ارسال شده در July 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 در 3 ساعت قبل، Asir گفته است: لات کدوم فاز بودی تو؟ لات جلو درتون نقل قول ❰❰ -??????????? ?? ??????????- ❱❱ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در July 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 در 8 ساعت قبل، iAmirAbbas گفته است: مال منم همینطور ولی خب بهش میگیم My computer اینطوری لاتی تره My computer هیچوقت قدیمی نمیشه یه افسانه بافی میمونه نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در July 2, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2023 در 13 ساعت قبل، iAmirAbbas گفته است: لات جلو درتون Bomb has been planted نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exile ارسال شده در July 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۵ ه.ش. در 13:47، Asir گفته است: سلام من یه گیم دانلود کردم پسوند فایل GAMP عه چیکار کنم تا اجرا شه؟ گریه کن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در July 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۱۰ در 18:07، iAmirAbbas گفته است: مال منم همینطور ولی خب بهش میگیم My computer اینطوری لاتی تره Windows 7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmirAbbas ارسال شده در July 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2023 در 4 ساعت قبل، LordMeysam گفته است: Windows 7 ویندوزم 10 هست ولی خب اینو عادت کردم نقل قول ❰❰ -??????????? ?? ??????????- ❱❱ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.