Supervisor ارسال شده در June 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: جوایز به این اکانت داده شود: - توضیح کامل باگ: وقتی JB میدیم و به فنس اخر میرسیم، با بیل زدن بهش ارور میده که شما قبلا ضربه زدید درحالی که باید بره بیرون فنس - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://www.uplooder.net//files/b40fc977d73c3d4ead22d9c1a542d5c3/gta-sa-2023-06-22-20-10-06-678.mp4.html - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): داخل فیلم مشخصه البته چیزی که خودم فکر میکنم باشه، مربوط به اون قسمتیه که وقتی NG داره نگاهت میکنه نمیتونی ییل بزنی، ولی خب متن دیگهای هم مینویسه. 2 1 جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AghaSiBiL ارسال شده در June 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2023 میگه تیر داری میخوری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در June 22, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2023 در 9 دقیقه قبل، AghaSiBiL گفته است: میگه تیر داری میخوری نه خودم که بیرون فنس بودم، این دوستمون داشت JB میداد یهو به این باگ خوردیم جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در June 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2023 یه مورد دیگهایم که هست اینه که وقتی طرف تیر میخوره وانتد نمیشه (در حالت عادی برای اینکه وانتد بشه باید کاپ فردو ببینه ولی خب از پشت فنس نمیشه) به نظرم باید مثل وقتی بشه که رانر کیف داره و تیر میخوره و وانتد میشه End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در June 22, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2023 در هم اکنون، SuperMaN گفته است: یه مورد دیگهایم که هست اینه که وقتی طرف تیر میخوره وانتد نمیشه (در حالت عادی برای اینکه وانتد بشه باید کاپ فردو ببینه ولی خب از پشت فنس نمیشه) به نظرم باید مثل وقتی بشه که رانر کیف داره و تیر میخوره و وانتد میشه اره اینم موافقم جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AghaSiBiL ارسال شده در June 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2023 در 58 دقیقه قبل، Supervisor گفته است: نه خودم که بیرون فنس بودم، این دوستمون داشت JB میداد یهو به این باگ خوردیم از بیرون تیر میخورد برا همینه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در June 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2023 چرا فیلم منو پخش میکنی ازت شکایت میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در July 1, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۳ در 00:58، Semtex گفته است: چرا فیلم منو پخش میکنی ازت شکایت میکنم الان دیدم دادا جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
End ارسال شده در July 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۱ در 20:35، Supervisor گفته است: شما قبلا ضربه زدید نمیگه شما قبلا ضربه زدی، میگه شما به تازگی تیر خوردی و نمیتونی رد بشی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در July 9, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2023 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز مورد گزارش شده مشکل نیست و بخشی از سیستم میباشد ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در July 14, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2023 درود، این باگ نیست و به دلیل اینکه به تازگی تیر خوردید نمیتوانید از دیوار عبور کنید، هرچند این میتواند یک پیشنهاد باشد تا این موضوع تغییر کند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده