LOREN ارسال شده در June 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2023 سلام دوستان من بای دادم یکی از رفیقام گفت که پستشو بزارم و می خواستم یه چیزی رو بگم; (من در چند وقتی که بازی کردم کلاهبرداری هایه زیادی کردم و این اواخر دیگه می خواستم بای بدم می خواستم بگم از این کارا نکنید به یه جایی که بعدا برسین از خودتون حالتون بهم می خوره و حتا پول ها هم برگردونید دیگه دوس ندارید پلی بدید لطفا مثله ادم بازی کنین)!!! خلاصه که همین اگه خوبی بدی دیدین ببخشین @ImMahdi @HUNTER1 @Johnson @Hos3ein3 @RealMehranTV @DAZAY @morirs بعضی هارو فرومشون رو نداشتم که تگ کنم ببخشید نقل قول .Wer strahlen will wie die Sonne, muss brennen wie die Sonne A.H لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ImMahdi ارسال شده در June 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2023 (ویرایش شده) ویرایش شده June 15, 2023 توسط ImMahdi نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در June 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2023 @theHESAM موفق باشی نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JohnnyDepp ارسال شده در June 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2023 تو کی هستی مومن نقل قول ??? ??? ????? ??? ??? ??? ??????? ??? ???? ???? ?? ???????? ????? ??? ???? ??? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
950 ارسال شده در June 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2023 سمپ مُرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در June 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۲۵ در 18:12، theHESAM گفته است: در چند وقتی که بازی کردم کلاهبرداری هایه زیادی کردم صداقتت قابل تحسینه نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در June 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۲۵ در 18:12، theHESAM گفته است: سلام دوستان من بای دادم یکی از رفیقام گفت که پستشو بزارم و می خواستم یه چیزی رو بگم; (من در چند وقتی که بازی کردم کلاهبرداری هایه زیادی کردم و این اواخر دیگه می خواستم بای بدم می خواستم بگم از این کارا نکنید به یه جایی که بعدا برسین از خودتون حالتون بهم می خوره و حتا پول ها هم برگردونید دیگه دوس ندارید پلی بدید لطفا مثله ادم بازی کنین)!!! خلاصه که همین اگه خوبی بدی دیدین ببخشین @ImMahdi @HUNTER1 @Johnson @Hos3ein3 @RealMehranTV @DAZAY @morirs بعضی هارو فرومشون رو نداشتم که تگ کنم ببخشید الان که چی میخواستی بگی من کلاهبردارم؟ نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmirAbbas ارسال شده در June 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2023 نقل قول ❰❰ -??????????? ?? ??????????- ❱❱ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.