SuperMaN ارسال شده در May 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: وارنیهای بیدلیل و بلااستفاده به سرور اضافه شده که پر از باگه - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): من کاپ هستم، چرا باید بعد از له کردن کسی و خارج شدن از بازی وانتد دریافت کنم؟! (جالبیش اینجاست حتی اگه کاپ نباشید و این وارن براتون بیاد، بعد خروج از بازی وانتدی دریافت نمیکنید!) یک وارن برای کارجک هم وجود داره که زمانی که کسی شما رو کارجک کنه و بعد از هر زمانی (شده بعد از 2 ساعت) از ماشین پیاده شوید، مسیجی براتون میاد که میگه "شما دیگر نمیتونید فلانی رو برای کارجک مظنون کنید)؛ من وارن اصلیش که برای کاپ هست هم براتون گذاشتم که در کنار هم ببینید) - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): من کلا 2 تا از این وارن هارو دیدم، ممکنه باز هم از این وارن ها باشه: 1. کسی رو زیر بگیرید 2. کسی شما رو کارجک کنه تشکر از بازیگر محترم @BeYoNDeR 1 1 End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در October 16, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2023 با سلام خدمت شما @SuperMaN مورد گزارش شده قبلا برطرف شده است، لطفا مجددا بررسی و وضعیت آن را اطلاع دهید ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در December 14, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2023 @Toofan قبل ریاستارت اخیر فکر میکنم برطرف شده بود به هرحال هنوز این مشکل وجود داره: اینجا AFK بودم و این دو پیام اومدن: (داخل ایونت هم بودیم) End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 @SuperMaN نام حساب کاربری خود را برای دریافت جایزه ارسال کنید ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در March 9 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 3 ساعت قبل، Toofan گفته است: نام حساب کاربری خود را برای دریافت جایزه ارسال کنید SuperMaN همچنین برای این تاپیکها: End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 جوایز به اکانت superman واریز شد ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده