TheMasTeR ارسال شده در May 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2023 عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: درود، زمانی که در اول و لیزر رو در Smart Robbery هک کنید ، وقتی که PutDrill/ میزنید، اگر در هنگام انیمیشن PutDrill/ زدن بری توی برنامه ی هک تعبیه شده توی P/ و شروع کنی به هک کردن گاوصندوق باگ میخوری حالا این باگ چطور هست؟ مثلا یه عدد بین 0~100,000 میده و شما هیچ جوره نمیتونی این عدد رو پیدا کنی حتی اگر 100,000 هم بزنی میگه Higher -باز و بسته کردن گوشی باعث درست شدنش نمیشه -خاموش روشن کردن گوشی باعث درست شدنش نمیشه تنها راهش اینه که صبر کنی تا هکر 2 گاوصندوق رو هک کنه - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Palycity ارسال شده در May 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2023 چه باگ حقی داش 1 خیلیا خوبن ولی سلیقه ما نیستن http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Palycity.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Gulakh.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در May 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2023 عجب چیزی پیدا کردی Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daddy ارسال شده در May 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2023 ✟ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ✟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در May 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2023 وقتی Putdrill میکنی فشار برق زیادی وارد بانک میشه که باعث میشه سیستم هک اختلال پیدا کنه؛ شما بعد از Putdrill هک کن تا فیوز نپرونه 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در May 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2023 در هم اکنون، Muerta گفته است: وقتی Putdrill میکنی فشار برق زیادی وارد بانک میشه که باعث میشه سیستم هک اختلال پیدا کنه؛ شما بعد از Putdrill هک کن تا فیوز نپرونه Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 21, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2023 درود، این باگ در ریستارت بعدی فیکس شده است (هنوز ریستارت ندادیم)، لطفاً مجدداً تست کنید و اعلام نمایید که فیکس شده یا خیر. f24dd59e18a523ae5a6933b3e0ec0d6c71ba968e 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در December 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2023 1 دقیقه قبل، Ali گفته است: درود، این باگ در ریستارت بعدی فیکس شده است (هنوز ریستارت ندادیم)، لطفاً مجدداً تست کنید و اعلام نمایید که فیکس شده یا خیر. f24dd59e18a523ae5a6933b3e0ec0d6c71ba968e من امروز خودم راب زدم و هک کردم و میگم نه فیکس نشده البته لازم نیست گوشی رو خاموش یا روشن کنید یک بار دکمه ی برگشت رو که بزنید درست میشه ولی اصلا همچین کاری نمیارزه ، ما صبر میکنیم PutDrill/ تموم شه بعدش میریم هک تا همچین باگی نشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در December 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2023 ۱ ساعت قبل، Fayez گفته است: من امروز خودم راب زدم و هک کردم و میگم نه فیکس نشده البته لازم نیست گوشی رو خاموش یا روشن کنید یک بار دکمه ی برگشت رو که بزنید درست میشه ولی اصلا همچین کاری نمیارزه ، ما صبر میکنیم PutDrill/ تموم شه بعدش میریم هک تا همچین باگی نشه ۱ ساعت قبل، Ali گفته است: (هنوز ریستارت ندادیم) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrEaMeR ارسال شده در December 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2023 در ۱۴۰۲/۲/۲۲ در 11:59، TheMasTeR گفته است: عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: http://agsa.arsacia.ir/players/bars/MasTeR.png - توضیح کامل باگ: درود، زمانی که در اول و لیزر رو در Smart Robbery هک کنید ، وقتی که PutDrill/ میزنید، اگر در هنگام انیمیشن PutDrill/ زدن بری توی برنامه ی هک تعبیه شده توی P/ و شروع کنی به هک کردن گاوصندوق باگ میخوری حالا این باگ چطور هست؟ مثلا یه عدد بین 0~100,000 میده و شما هیچ جوره نمیتونی این عدد رو پیدا کنی حتی اگر 100,000 هم بزنی میگه Higher -باز و بسته کردن گوشی باعث درست شدنش نمیشه -خاموش روشن کردن گوشی باعث درست شدنش نمیشه تنها راهش اینه که صبر کنی تا هکر 2 گاوصندوق رو هک کنه - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): این باگ نیست و سرور داره هک لیزر رو بهت نشون میده تا وقتی در کامل باز بشع و پوت دریل تموم شه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 جوایز برای Master واریز شد. ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده