RasG ارسال شده در May 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2023 به تازگی برام خسته کننده شده بود گرافیک معمول بازی خواستم چند تا ماد گرافکی چه به صورت ENB و چه به صورت CELO ماد بزنم ولی خب هر دفعه لانچر بازی میگفت که نیاز به نصب دوباره داره و نمیپذیرفت که از ماد های گرافیکی استفاده کنم... میخواستم اگه بشه به این مشکل رسیدگی کنید یا راه حلی برای دور زدنش بهم بدید تا یکم بیشتر لذت ببرم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Exile ارسال شده در May 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2023 کلو تو اندروید فقط تو افلاینش کار میکنه انلاین نه نقل قول لینک به دیدگاه
Dillon ارسال شده در May 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۲/۲/۱۳ در 20:09، RasG گفته است: به تازگی برام خسته کننده شده بود گرافیک معمول بازی خواستم چند تا ماد گرافکی چه به صورت ENB و چه به صورت CELO ماد بزنم ولی خب هر دفعه لانچر بازی میگفت که نیاز به نصب دوباره داره و نمیپذیرفت که از ماد های گرافیکی استفاده کنم... میخواستم اگه بشه به این مشکل رسیدگی کنید یا راه حلی برای دور زدنش بهم بدید تا یکم بیشتر لذت ببرم. باید صبر کنی اونایی که Mod ساختن بلدن ماد اندروید بیارن ویرایش شده May 7, 2023 توسط iAdwin نقل قول لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در June 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2023 در در ۱۴۰۲/۲/۱۳ در 19:09، RasG گفته است: به تازگی برام خسته کننده شده بود گرافیک معمول بازی خواستم چند تا ماد گرافکی چه به صورت ENB و چه به صورت CELO ماد بزنم ولی خب هر دفعه لانچر بازی میگفت که نیاز به نصب دوباره داره و نمیپذیرفت که از ماد های گرافیکی استفاده کنم... میخواستم اگه بشه به این مشکل رسیدگی کنید یا راه حلی برای دور زدنش بهم بدید تا یکم بیشتر لذت ببرم. راهی نیست تو کد لانچر asi , cs , lua , luac و بقیه فایل هایی که باعث راهی برای چیت زدن هست رو بستن و اگه همچین فایلی پیدا بشه ارور میده. نقل قول لینک به دیدگاه
limit ارسال شده در June 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2023 روی PC بازی می کنی یا اندروید؟! نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.