Semtex ارسال شده در April 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2023 - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: با سلام من یک مشکلی برام پیش میاد که زمانی که یه پلیر شروع به صحبت میکنه صداشون خیلی کمه یا کلا نمیاد و از وسط حرفش میتونم صداشون بشنوم هدستم مشکلی نداره! لطفا اگر کسی راه حلی داره راهنماییم کنه با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در April 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2023 سلام، تنظیمات مربوط به لانچرو ری استارت کن اگه نمیتونی دستی انجام بدی بعد از چنو بار کلیک کردن روی دکمه Play یک گزینه میاد Bazi ejra nemishavad? اونو بزنید اگر بعد از این کار اوک نشد مشکل از نتتون هست نقل قول لینک به دیدگاه
TheMasTeR ارسال شده در April 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2023 دکمه ی ESC رو بزنید؛ در قسمت AUDIO دو تا نوار اول رو کم کنید (من هر دو رو روی یک میزارم) بعد در F11 Voice Chat seeting ویس بوست رو روی +3000 بزارید. بعد تست کنید ببینین بازم همچین مشکلی رو دارین یا نه. نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه
Semtex ارسال شده در April 21, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2023 باز هم این مشکل رو دارم نقل قول لینک به دیدگاه
iSpicy ارسال شده در April 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22, 2023 در در ۱۴۰۲/۲/۱ در 23:52، Semtex گفته است: باز هم این مشکل رو دارم ممکنه از اینترنت باشه نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.