WhiteStorm ارسال شده در April 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: راب زدیم و رفتیم جیل ، تایم هواخوری بود و jb دادیم...من کرش شدم و محل اسپاونم هم hq بود و از hq اسپاون شدم بجای jail و ادامه رو در ویدیو میتونید ببینید...! - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در April 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2023 اگه هنگام JB کرش بشید دیگه توی زندان اسپاون نمیشید Jb در زمانی که 12 ضربه به فنس میزنید و به World اصلی میرید در صورت کرش ,فرار با شکست مواجه میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در April 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2023 در 2 ساعت قبل، WhiteStorm گفته است: کرش شدم در 2 ساعت قبل، MohammadMahaN گفته است: اگه هنگام JB کرش بشید دیگه توی زندان اسپاون نمیشید Jb در زمانی که 12 ضربه به فنس میزنید و به World اصلی میرید در صورت کرش ,فرار با شکست مواجه میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 7, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2023 درود. باگ نیست، توضیحات @MohammadMahaN صحیح میباشد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده