Willirama ارسال شده در March 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2023 سلام من امروز می خواستم بیام تو بازی اما یه عرور میده که میگه Please restart your computer و کامپیوتر رو هم ری استارت میکنم بازهم این عرور رو میده نقل قول ___________________________________________________________________________________________________________________________ My Friends ___________________________________________________________________________________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exile ارسال شده در March 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2023 عرور؟ یبار لانچر پاک کن دوباره بریز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در March 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2023 آنتی ویروس خاموش کن نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در March 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۸ در 14:46، SilentStorm گفته است: سلام من امروز می خواستم بیام تو بازی اما یه عرور میده که میگه Please restart your computer و کامپیوتر رو هم ری استارت میکنم بازهم این عرور رو میده انتی ویروس خاموش کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Willirama ارسال شده در March 30, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2023 درست شد اما امروز یه داستانه دیگه داریم هی کرش میشیم نقل قول ___________________________________________________________________________________________________________________________ My Friends ___________________________________________________________________________________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در March 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2023 در 3 ساعت قبل، SilentStorm گفته است: درست شد اما امروز یه داستانه دیگه داریم هی کرش میشیم به جمع اندروید ها در AG:SAMP بپیوند و سیستم را فراموش کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.