Arda ارسال شده در December 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Dm اقای ReGoX • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در December 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2021 * @Jmxx فرد مورد نظر شما در اقلیت Los Santos Vagos Family حضور ندارند. نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: 3بار منو کشت کمتر از 30 دقیقه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CigareSoorati ارسال شده در December 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2021 @DarkHell شکایت شما رد شد. محدودیت DM روی دسته متوسط برداشته شده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XoXo ارسال شده در December 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی • شاهد ها:... • مدرک/عکس یا فیلم:https://uupload.ir/view/voice_2021_12_6_19_31_34_fkc7.rar/ نقل قول (♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧) رفیق. باد باشی خاکتم. درخت باشی برگتم. چشمه باشی آبتم. هر جا باشی یادتم. (♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CigareSoorati ارسال شده در December 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2021 @Momi شکایت شما رد شد. مدرک شما قابل پخش نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shot ارسال شده در December 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/view/voice_2021_12_9_20_48_7_7wfd.rar/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در December 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2021 در 5 دقیقه قبل، Yousef گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/view/voice_2021_12_9_20_48_7_7wfd.rar/ شما ازم پرسیدین ابدی بودن چه چیزی میخواد؟ بنده هم گفتم مادرتو! بنده اعتقاد دارم 100 در صد برای ابدی شدن شما دعای والده ی گرامیتون بی تاثیر نیست. در پناه حق 4 نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shot ارسال شده در December 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2021 (ویرایش شده) در هم اکنون، MivaO گفته است: شما ازم پرسیدین ابدی بودن چه چیزی میخواد؟ بنده هم گفتم مادرتو! بنده اعتقاد دارم 100 در صد برای ابدی شدن شما دعای والده ی گرامیتون بی تاثیر نیست. در پناه حق با سلام واقعا متاسفم برای اعتقادت که انقدر ضعیفه شما خودتون تو این ریکورد میگید ابدی بودن باطن راست میخواد خدافظ شما https://uupload.ir/view/matrix2_xlwc_hpf7.wav/ ویرایش شده December 9, 2021 توسط Yousef 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در December 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2021 در 16 دقیقه قبل، MivaO گفته است: شما ازم پرسیدین ابدی بودن چه چیزی میخواد؟ بنده هم گفتم مادرتو! بنده اعتقاد دارم 100 در صد برای ابدی شدن شما دعای والده ی گرامیتون بی تاثیر نیست. در پناه حق من بیام این حرف رو به تو بزنم تو چه کاری میکنی? اینم همون کارو کرده 1 نقل قول IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CigareSoorati ارسال شده در December 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2021 @Yousef شکایت شما رد شد. مدارک شما کافی نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CigareSoorati ارسال شده در December 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2021 @mohamzl1 شکایت شما رد شد. در مدارک شما توهینی دیده نمیشود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Darya ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM بی دلیل مکرر • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LasTBrok ارسال شده در December 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2021 @Daryaشکایت شما رد شد.مدارک شما کافی نیست. نقل قول قلمرو گرگ محل عبور هر توله سگی نیست ✞☬☬✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در December 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:https://s20.picofile.com/file/8445265026/Voice_2021_12_23_17_7_36.rar.html بخاطر @LasTBrok پس میگیرم نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LasTBrok ارسال شده در December 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2021 @iMatin شکایت خود را پس گرفت نقل قول قلمرو گرگ محل عبور هر توله سگی نیست ✞☬☬✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در December 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://s20.picofile.com/file/8445265026/Voice_2021_12_23_17_7_36.rar.html نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LasTBrok ارسال شده در December 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2021 @iMatin با سلام. شکایت شما قبول شد. بازیکن مورده نظر از اقلیت اخراج میشود. نقل قول قلمرو گرگ محل عبور هر توله سگی نیست ✞☬☬✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrEaMeR ارسال شده در December 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: به لیدر ارسال میشود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LasTBrok ارسال شده در December 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2021 @AmiRZeUs با سلام خدمت شما دوست عزیز شکایت شما رد شد بازیکن در اقلیت نیست. نقل قول قلمرو گرگ محل عبور هر توله سگی نیست ✞☬☬✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lonley ارسال شده در January 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با کشتنش کاری ندارم خو حالا چرا فحش میده یعنی چی مثلا میخواد چیو ثابت کنه مثلا میخواد بگه من گردنم کلفته ؟ • شاهد ها: خودم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LasTBrok ارسال شده در January 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2022 @lonley با سلام شکایت شما رد شد مدارک کافی نیست. نقل قول قلمرو گرگ محل عبور هر توله سگی نیست ✞☬☬✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SepeR ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ??????????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LasTBrok ارسال شده در January 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2022 @mohamzl1 شکایت شما تایید شد. نقل قول قلمرو گرگ محل عبور هر توله سگی نیست ✞☬☬✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LasTBrok ارسال شده در January 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2022 @3epeR سلام خدمت شما دوست عزیز مدارک شما کافی نیست. نقل قول قلمرو گرگ محل عبور هر توله سگی نیست ✞☬☬✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.