AlBeRT ارسال شده در September 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2020 @WeReWolFشکایت شما رد شد, مدرک شما کافی نیست. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeReWolF ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: پی گیری!!!!!!!!! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ɪ'ᴍ ᴘᴀᴛɪᴇɴᴛ, ʙᴜᴛ ʏᴏᴜ ʙᴇᴛᴛᴇʀ ɴᴏᴛ ᴛᴇsᴛ ɪᴛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در September 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2020 @WeReWolFشکایت شما رد شد, فرد مورد نظر در اقلیت حضور ندارد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaGhi ارسال شده در September 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2020 بدبخت فشار بخور اومدی منو fp80 کنی در در ۱۳۹۹/۷/۶ در 20:01، WeReWolF گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: پی گیری!!!!!!!!! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: بدو بینم نقل قول حرفاتون داره اثر منفی تو رو میکنم میرم نفر بعدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
danial2007 ارسال شده در October 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون داخل جزیره باف زد و کلی از دوستان منو کشت که حتی نمیشد بهش کال داد و خوشبختانه من هو کیل من فعال بود همون طور که میبینید دسته متوسط نباید این کار رو بکنه حتی ما هیچ کاریش نداشتیم ممنون میشم پیگیری شود • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FallenSky ارسال شده در October 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2020 @danial2007 شکایت شما قبول شد. فرد خاطی مجازات شدند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hossien2323 ارسال شده در October 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام من از تاریخ 6 مهر در این فکشن پست گذاشتم و میگن اصلا نوبت تو نشده • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم: لطفا بررسی بکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در November 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: کشتن بیرونه تورف • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: کشتن بیرونه تورف • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Drugo ارسال شده در November 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2020 @Shxyan شکایت شما قبول شد. دو فرد خاطی مجازات شدند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در November 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: 80FP • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeRiS ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین شدت بالا • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: در 23 دقیقه قبل، NoRiS گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین شدت بالا • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: +شکایتمو پس میگیرم. نقل قول زنده باد اشتباهه خوبه من. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
davoodzzz ارسال شده در December 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من با این شخص کاری نداشتم و شروع به تیر اندازی به من کرد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMachine ارسال شده در December 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۱۷ در 13:48، davoodzzz گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: رد • توضیحات: من با این شخص کاری نداشتم و شروع به تیر اندازی به من کرد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: با سلام و درود فراوان شکایت شما رد شد کشتن یک بار برای اقلیت های دسته متوسط DM محسوب نمیشود ومجازات ندارد و فقط پلیری که مورد حمله عضوی از اقلیت های دسته متوسط قرار گرفته حق دادن وانتد دارد (بیشتر از 1بار کیل دادن DMمحسوب میشود و مجازات اخطار اقلیت دارد) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در December 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: 8بار کیل داد تو 3دقیقه و اینکه تو میکروفن فحش مادر داد که حساب نمیشه ولی یک فکشن وارن به دلیل کیل دادن میگیره. ایجاد مزاحمت برای بازیکنان و کارکنان ایجاد مزاحمت برشما حمله کرد، ابتدا مدارک و شواهد مورد نظر را جمع آوری کرده و سپس اقدام به دفاع از خود کنید شاهد ها: • مدرک/عکسای بازیکنان و کارکنان به هر نحوی (DM یا DB) ممنوع است (مجازات: Faction Warn) اگر کسی به یا فیلم: در در ۱۳۹۹/۹/۱۹ در 22:34، Dilimore گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: 8بار کیل داد تو 3دقیقه و اینکه تو میکروفن فحش مادر داد که حساب نمیشه ولی یک فکشن وارن به دلیل کیل دادن میگیره. ایجاد مزاحمت برای بازیکنان و کارکنان ایجاد مزاحمت برشما حمله کرد، ابتدا مدارک و شواهد مورد نظر را جمع آوری کرده و سپس اقدام به دفاع از خود کنید شاهد ها: • مدرک/عکسای بازیکنان و کارکنان به هر نحوی (DM یا DB) ممنوع است (مجازات: Faction Warn) اگر کسی به یا فیلم: بچه ساله بابا داشت گریه میکرد. پس میگیریم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShireZard ارسال شده در December 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحش دادن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Poshte Saremun Migan BAD be ma Vali Kasi KHY nadare kone Chap NeGa لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در December 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۹/۲۳ در 20:05، Mezrab گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحش دادن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: مگه من با شما بودم؟|: اون فرد خودش میتونسته شکایت کنه . شما چیکاره ای؟ نکته: زیر کش نباشیم و خودمون رو نخود هر اشی نکنیم! ویرایش شده December 13, 2020 توسط Dilimore نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShireZard ارسال شده در December 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2020 در 12 ساعت قبل، Dilimore گفته است: مگه من با شما بودم؟|: اون فرد خودش میتونسته شکایت کنه . شما چیکاره ای؟ نکته: زیر کش نباشیم و خودمون رو نخود هر اشی نکنیم! ببین اره با من بودی 1 2 این که اکانت مال منه نکته: تا وقتی جیگر تک ب تک نداری نکته نگو نقل قول Poshte Saremun Migan BAD be ma Vali Kasi KHY nadare kone Chap NeGa لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در December 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۲۳ در 22:10، Mezrab گفته است: ببین اره با من بودی 1 2 این که اکانت مال منه نکته: تا وقتی جیگر تک ب تک نداری نکته نگو نگا اگه اکانت تویه اوکی قبول ولی فک نمیکردم اینقد ل*شی باشی نکته: هیچ وقت پاچه خواری کسی رو نکن که به ماردتت فحش میده بینام*س! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShireZard ارسال شده در December 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۲۴ در 04:01، Dilimore گفته است: نگا اگه اکانت تویه اوکی قبول ولی فک نمیکردم اینقد ل*شی باشی نکته: هیچ وقت پاچه خواری کسی رو نکن که به ماردتت فحش میده بینام*س! خ*یه مالی نکن فعلا هستم تا مادرتو ب*** نکته: خایه م**ی ممد دبلیو = توسری خور شدن حالا خود دانی بعدشم من با کسی کل میکنم ک بم بخوره ن کسی که نمیتونه خا*ه هامم بخوره سََُِِیُُُِِِِکٌََِِّ نقل قول Poshte Saremun Migan BAD be ma Vali Kasi KHY nadare kone Chap NeGa لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در December 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۲۵ در 11:31، Mezrab گفته است: خ*یه مالی نکن فعلا هستم تا مادرتو ب*** نکته: خایه م**ی ممد دبلیو = توسری خور شدن حالا خود دانی بعدشم من با کسی کل میکنم ک بم بخوره ن کسی که نمیتونه خا*ه هامم بخوره سََُِِیُُُِِِِکٌََِِّ نگا مادر نزاییده واس بچه مشهد کسی شاخ شه. شاخ شدی بگو شاخاتو بگیرم تو ک* ننت نکته: خایه م**ی ممد دبلیو رو نمیکنم میگم به بچه مشهد فحش نده! اگه به این چیزا باشه نصف سرور مشهدین! گ*ه خوری نکن! وگرنه م*ک*مت! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShireZard ارسال شده در December 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2020 در 12 ساعت قبل، Dilimore گفته است: بچه که خیلی وقته بزرگ شده و همون شعمارو کرده تو ک* ننت بچه مشهدم تو جرعت داری بیا مشهد تا مامانه تو جلو چشات بگ***م خودت گفتی بچه پسرم شمعارو بدزدین باهاش اسکین گلدی بخرید مث الگوت ممد دبلیوِ خارک*ه تو خا*ه داری بیا اهواز با ak-47 برم تو سو*لاخ مامان خوشگلت مادر جن*ه 1 نقل قول Poshte Saremun Migan BAD be ma Vali Kasi KHY nadare kone Chap NeGa لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در December 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۲۵ در 21:27، Mezrab گفته است: خودت گفتی بچه پسرم شمعارو بدزدین باهاش اسکین گلدی بخرید مث الگوت ممد دبلیوِ خارک*ه تو خا*ه داری بیا اهواز با ak-47 برم تو سو*لاخ مامان خوشگلت مادر جن*ه پسرمی دیگه شعمارو فعلا کردم تو ک* مامانت فردا شب جمعه میام میکشم بیرون از ک*ش تو بیا مشهد اگه ت*م باباتی ت*م حروم ننتو ب*****م نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در January 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین شدت بالا • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در January 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۱۶ در 11:49، djamer گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین شدت بالا • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: شکایت پس گرفته شد نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Biggie ارسال شده در January 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همون طور که دارین عکس رو مشاهده می کنید داره از بیرون turf کیل میده.. • شاهد ها: -- • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.