Behdaad ارسال شده در January 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تمسخر اسم و فامیل بازیکنان • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول بیب بیب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooyx ارسال شده در January 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2020 @b3hibaشکایت شما قبول شد. بازیکن از اقلیت اخراج شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NightDanger ارسال شده در January 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من رفتم متریال گت متریال بگیرم ایشون هم منو با تیر میزنه هم موتورمو میترکونه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/view/47zx_bandicam_2020-01-24_15-38-09-049.mp4/ در 5 دقیقه قبل، GeneralMaximus گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من رفتم متریال گت متریال بگیرم ایشون هم منو با تیر میزنه هم موتورمو میترکونه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/view/47zx_bandicam_2020-01-24_15-38-09-049.mp4/ پس میگیرم به شرطی که تکرار نشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooyx ارسال شده در January 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2020 @GeneralMaximusشکایت شما رد شد، بدلیل اینکه خودتان پس گرفتین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sotvan1 ارسال شده در February 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من داشتم با موتور میرفتم ایشون میزنه به من منم وای میستم تو یه لحظه 3 تا اخطار میده منم واستادم جلوش میگم تسلیم پیاده هم نمیشه 3 تا وانتد میده میگه g بزن میگم من که تسلیمم چرا وانتد میدی 5 تاش میکنه بعد به خودش زحمت داده پیاده شده کشته منو این چه وضعشه عقده ای بازیه؟ بچه هارو pd نکنید دیگه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول هیچ ظلمی را بی پاسخ نمیگذارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Thundr ارسال شده در February 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام این اومد وسط خیابون و من بهش خوردم پاشد تیر اندازی کردن. بعدشم که فحش ها رو شروع کردن • شاهد ها: همه چیز در عکس مشخضه • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EAZY ارسال شده در February 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی بسیار رکیک بعد از کیل شدن! • شاهد ها: همه چیز در عکس مشخصه • مدرک/عکس یا فیلم: http://s6.picofile.com/file/8389275992/sa_mp_305.png در 15 ساعت قبل، AliWizarD گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی بسیار رکیک بعد از کیل شدن! • شاهد ها: همه چیز در عکس مشخصه • مدرک/عکس یا فیلم: http://s6.picofile.com/file/8389275992/sa_mp_305.png شکایت رو پس میگیرم ویرایش شده February 25, 2020 توسط AliWizarD نقل قول ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂???? ??????▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ashrar ارسال شده در February 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: به نام خدا فحاشی شدت بالای این بازیکن • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول وقتی تو تیله بازی میکردی تو کوچه پشتی ما رو دیوار بند یادگاری نوشتیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Godofwar ارسال شده در February 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ادب ایشون بی از حد زد بالا به خاطر یک کلمه که چون دوستم بود گفتم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Godofwar ارسال شده در February 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2020 من شکایتمو پس میگیرم عذر خواهی کردند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در February 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2020 @godofwar84 شکایت شما به گفته ی خودتان رد شد.@Pishro شکایت شما پذیرفته شد، شخص خاطی از اقلیت اخراج شدند.@AliWizarD شکایت شما به گفته ی خودتان رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sotvan1 ارسال شده در March 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایجاد مزاحمت و کوبیدن با ماشین بعد از اینکه کوبیدن من هم از خودم دفاع نشون دادم ول مجددا کوبیدن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://uupload.ir/view/eaq3_gta_sa_2020-03-03_19-11-14-774_00_01_06-00_01_20.mkv/ 1 نقل قول هیچ ظلمی را بی پاسخ نمیگذارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pishro ارسال شده در March 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2020 @amirkia2000با سلام خدمت شاکی محترم, ایشون تو اولین برخوردی که با شما داشتند شما تیر اندازی کردید, شکایت شما رد شد. نقل قول سنگین باش سبک ها رو باد میبره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sotvan1 ارسال شده در March 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2020 (ویرایش شده) در 39 دقیقه قبل، jumpshot گفته است: @amirkia2000با سلام خدمت شاکی محترم, ایشون تو اولین برخوردی که با شما داشتند شما تیر اندازی کردید, شکایت شما رد شد. بنده civilin هستم میتونستن کال بدهند به پلیس اگه عضو فکشن بودم بله میتونستن با جمع مدرک از خودشون دفاع کنند ولی از فیلم مشخصه که ایشون db میکنن و طبق قانون متوسط جرمه لطفا رسیدگی کنید تا در همین تاپیک بسته بشه ویرایش شده March 3, 2020 توسط amirkia2000 نقل قول هیچ ظلمی را بی پاسخ نمیگذارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pishro ارسال شده در March 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2020 @amirkia2000طبق فیلمی که ایشون به بنده دادن شما داشتین لاین مخالف میومدین و بعد اینکه به شما برخورد کردن شما شروع به تیر اندازی کردید لطفا از گزاشتن پست بی مورد خودداری کنید شکایت شما رد شد ضمن اینکه در همون قوانینی که میفرمایید دسته متوسط بعد از جمع کردن مدرک اجازه دفاع از خود را دارد. نقل قول سنگین باش سبک ها رو باد میبره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vahidkorde ارسال شده در March 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین شدت خیلی بالا امیدوارم رسیدگی فوری شود. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s7.picofile.com/file/8392535600/tohin_melinas.rar.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Raiiny ارسال شده در March 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2020 با سلام خدمتِ شاکی محترم @maral شکایتِ شما تایید شد و بازیکنِ خاطی با FP80 از اقلیت اخراج شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در April 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: طبق قوانین تحمت چیت 80FP به همراه داره https://forum.arsacia.ir/topic/4-قوانین-عمومی-دسته-متوسط/?do=findComment&comment=97514 • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: اسکرین شات تحمت فیلم Kill شدنشون نقل قول دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Travis ارسال شده در April 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2020 (ویرایش شده) در 13 ساعت قبل، AssassiN گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: طبق قوانین تحمت چیت 80FP به همراه داره https://forum.arsacia.ir/topic/4-قوانین-عمومی-دسته-متوسط/?do=findComment&comment=97514 • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: اسکرین شات تحمت فیلم Kill شدنشون سلام عرض میکنم خدمت شاکی محترم. عزیز جان شما منظوره منو اشتباه برداشت کردی، من منظورم این بود: اووف چقد خوب زدی. تهمت که نزدم گل. ویرایش شده April 9, 2020 توسط Travis نقل قول ミ★ The Rulers Of The West Are OuTLawS ★彡 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoonWolff ارسال شده در April 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2020 (ویرایش شده) @AssassiN شکایت شما رد شد. [ با ممبر مورد نظر برخوردهای لازم انجام شد. ] ویرایش شده April 9, 2020 توسط MoonWolff نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felon ارسال شده در April 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تو فیلم مشخصه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: فیلم نقل قول ?Whoever said that death isn’t half of life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoonWolff ارسال شده در April 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @Felon شکایت شما پذیرفته شد و بازیکن خاطی اخطار اقلیت دریافت کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ManiDemon ارسال شده در April 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون به من تیر اندازی میکردند و طبق قانون عمل نکردند و من را 5 بار کیل کردن داخل عکس ها هم مشخص هست که چند بار سرور به من گفت جون شما کم است و نیاز به مدیک دارین خواهش میکنم بررسی کنین با تشکر از ادمین عزیز • شاهد ها: ... • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/view/o1p_problem.mp4/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HesamTigoniS ارسال شده در April 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2020 @mmob شکایت شما به دلیل فعال نبودن Whokill رد شد. نقل قول !?What about day dreaming ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DADAPOLMEDE ارسال شده در April 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2020 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام... این بازیکن GodSaVage به مادر بنده توهین به شدت بالایی کردند و همینطور ضد شعونات اسلامی... باید مجازات بشه • مدارک (فیلم یا عکس): 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.