AliExpert ارسال شده در March 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2023 با سلام اگر کسی راه حلی داره که چطوری از خارج کشور وارد سرور بشیم لطفا بگه اینجا نقل قول لینک به دیدگاه
Fayez ارسال شده در March 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2023 در 47 دقیقه قبل، Sergeant گفته است: با سلام اگر کسی راه حلی داره که چطوری از خارج کشور وارد سرور بشیم لطفا بگه اینجا به یک سرور ایرانی نتتو وصل کن بعدش امتحان کن اگه نشد قند شکن استفاده کن اگه هم این ۲ تا راه حل نشد اکانتتو تحویل بده یا برگرد ایران چون فکر کنم علی فقط تا حد کشوری سرورش میگیره نقل قول لینک به دیدگاه
AliExpert ارسال شده در March 25, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2023 در ۱ ساعت قبل، BraveGod گفته است: به یک سرور ایرانی نتتو وصل کن بعدش امتحان کن چجوری باید وصل کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه
DrDep ارسال شده در March 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۵ در 22:43، Sergeant گفته است: چجوری باید وصل کنم؟ فقط قند شکن بزن همین نقل قول در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Dr.Dep.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/_FaRZaD.png لینک به دیدگاه
Rony ارسال شده در March 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2023 فیلتر شکن در در ۱۴۰۲/۱/۵ در 20:33، BraveGod گفته است: قند شکن در در ۱۴۰۲/۱/۸ در 15:04، DrDep گفته است: قند شکن چرا نیمیگن فیلتر شکن نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در March 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2023 میتونی وی پی ان با آیپی ایران بخری چون این رایگان ها پینگشون بالاس یا میتونی بجای خرید وی پی ان ایرانی یک vps ایرانی بخری و خودت V2RayN ران کنی روش بدون محدودیت. نقل قول لینک به دیدگاه
Only ارسال شده در April 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۵ در 19:44، Sergeant گفته است: با سلام اگر کسی راه حلی داره که چطوری از خارج کشور وارد سرور بشیم لطفا بگه اینجا گاد پینگ بگیر اوکی میشه نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.