Abolfaazl ارسال شده در March 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2023 به نام خدا باسلام و درود خدمت همهی شما عزیزان با قسمت سوم کمی خنده اومدیم خدمتتون امیدوارم خوشتون بیاد. .................................................. مرد به زنش گفت: تو چقدر زیبایی زن گفت: مرسی عزیزم، کاش تو هم زیبا بودی تا من هم این را به تو می گفتم مرد گفت: اشکالی نداره، خب تو هم مثل من دروغ بگو ......................................... از یه اسب میپرسن چرا هر کس تورو میبینه سوارت میشه؟ اون اسب جواب نداد. سرشو انداخت پایین و هیچی نگفت. میدونید چرا؟؟؟ چون اسب ها نمیتونن حرف بزنن. نه واقعا انتظار داشتین اسبها حرف هم بزنن؟؟؟ .............................................. والا ما که نفهمیدیم ﭘﺸﻢ ﺷﯿﺸﻪ، ﺩﻗﯿﻘﺎ ﮐﺠﺎﯼ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﺳﺖ؟! .......................................... تو بهترین گل دنیایی، اما نه صبر کن؛ پرچم کمک داور بالاست، آفسایده!!! .............................................. یکی از مهم ترین دلایلی که جوراب هاش رو نمیشست این بود که وقتی گم شون می کرد به اسانی از روی بو، جاشون رو میتونست پیدا کنه ........................................ پدری کله پاچه گرفته بود و پسرش را صدا کرد و گفت: پسر بپر اون مسواک که باهاش دندونای گوسفند رو پاک میکنیم بیار! پسر پرسید کدوم؟ پدر گفت: همون نارنجیه ک تو هم باهاش مسواک میزنی دیگه!! .......................................... ﺳﺮ ﮐﻼﺱ ﺑﻪ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ گفتم ﺍﻧﺸﺎ ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﺪ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ: “ﺍﮔﺮ ﻣﺪﯾﺮﻋﺎﻣﻞ ﺑﻮﺩﯾﺪ ﭼﻪ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯾﺪ؟” ﻫﻤﻪ ﺗﻨﺪ ﻭ ﺗﻨﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻫﯿﺠﺎﻥ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﺑﻪ ﻧﻮﺷﺘﻦ، ﺑﻪ ﺟﺰ ﯾﮑﻨﻔﺮ ﮐﻪ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﺯ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺭﻭ ﺗﻤﺎﺷﺎ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ. ازش پرسیدم:ﭼﺮﺍ ﺗﻮ ﻫﯿﭽﯽ ﻧﻤﯽ ﻧﻮﯾﺴﯽ؟ گفت:ﻣﻨﺘﻈﺮﻡ ﺗﺎ منشی بیاد تایپ کنه یعنی قوه تخیلش هلاکم کرد!!!! ........................................ مشکلات از جایی شروع شد که به هر کی گفتیم نوکرتیم فکر کرد واقعا اربابه .............................................. حشره کش خالی کردم تو اتاقم من سر درد گرفتم پشه هه رو آینه اتاقم وایساده داره شاخکاشو مرتب می کنه!! ........................................ همسایمون ساعت دونصف شب با مشت ميکوبه به ديوار . . حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم ” شیپور ” تمرين ميکردم. مردم دیوونه شدنا !! ........................................ تو جاده چیزی شده بود همه ی جمع شده بودن منم واسه اينكه صحنه رو از نزديك ببينم از اون ور داد زدم گفتم: بريد كنار من پدرشم!! وقتي رسيدم ديدم اوني كه تو خيابان افتاده يه الاغه!! هيچي ديگه اون وسط مسطا چندنفر از شدت خنده داشتن به درجه وداع می پیوستن…… بعله… ........................................... @Seyedalii @TabahKar @AdmBot @Piece @Alarm @KINGBATMAN @Iliya @Jamaica @HamidCPT @BraveGod @Terminus @Tip @Astroid @Syd @Swear @FiftyCenT @Olden و بقیه عزیزان....... ....................................... باتشکر از مطالعه شما منتظر نظرات شما عزیزان هستیم! تا مطلبی دیگر و درودی دیگر بدرود! 2 4 نقل قول ڪسے باش ڪـہ هیچڪس فـڪرشو نمیـڪرد ڪـہ بتونے باشے..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در March 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2023 نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidCPT ارسال شده در March 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2023 نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirBoT ارسال شده در March 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2023 عالی نقل قول In God We Trust لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Agha ارسال شده در March 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2023 فقط آخری عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BesT ارسال شده در March 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2023 از خنده غش کردم دمت گرم با این جک هات عالی بود نقل قول Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DevilNeverGone ارسال شده در March 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2023 پاره شدم از خنده واییی نقل قول در حیــرتم از مــرام ایــن مــردم پـست ایــن طــایفــه زنــده کــش و مــرده پــرست --------------------------------------------------------------------------- [Kw] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHeRo ارسال شده در March 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2023 در 17 ساعت قبل، Abolfaazl گفته است: .............................................. والا ما که نفهمیدیم ﭘﺸﻢ ﺷﯿﺸﻪ، ﺩﻗﯿﻘﺎ ﮐﺠﺎﯼ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﺳﺖ؟! اگه پیدا کردین به ما هم بگین نقل قول !!! Come_Eat_it !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OddiN ارسال شده در March 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2023 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfaazl ارسال شده در March 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2023 در 20 ساعت قبل، AdmBot گفته است: در 19 ساعت قبل، HamidCPT گفته است: در 17 ساعت قبل، Piece گفته است: عالی مرسی ممنون در 12 ساعت قبل، Jealousy گفته است: فقط آخری عالی مرسی بابت نظرت در 11 ساعت قبل، Sobhaan گفته است: از خنده غش کردم دمت گرم با این جک هات عالی بود خیلی ممنون بابت نظرت در 8 ساعت قبل، FiftyCenT گفته است: پاره شدم از خنده واییی در 4 ساعت قبل، TheHeRo گفته است: اگه پیدا کردین به ما هم بگین حتما در 4 ساعت قبل، OddiN گفته است: نقل قول ڪسے باش ڪـہ هیچڪس فـڪرشو نمیـڪرد ڪـہ بتونے باشے..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iliya ارسال شده در March 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ در 10:29، Abolfaazl گفته است: مرد به زنش گفت: تو چقدر زیبایی زن گفت: مرسی عزیزم، کاش تو هم زیبا بودی تا من هم این را به تو می گفتم مرد گفت: اشکالی نداره، خب تو هم مثل من دروغ بگو خیلی خوب بود نقل قول ??????? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Proofessor ارسال شده در March 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2023 نقل قول ''.§ ''▌ Proofessor▌ '' §.'' ".".".". §§."."."." ".".".§§."."." ".".§§."." ".§§." لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfaazl ارسال شده در March 18, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2023 در 10 ساعت قبل، Iliya گفته است: خیلی خوب بود خیلی ممنون در 9 ساعت قبل، Proofessor گفته است: نقل قول ڪسے باش ڪـہ هیچڪس فـڪرشو نمیـڪرد ڪـہ بتونے باشے..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در March 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2023 نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfaazl ارسال شده در March 22, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۲/۲۸ در 16:19، Tip گفته است: نقل قول ڪسے باش ڪـہ هیچڪس فـڪرشو نمیـڪرد ڪـہ بتونے باشے..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در March 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2023 Laugh نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfaazl ارسال شده در March 25, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۴ در 01:47، Founder گفته است: Laugh نقل قول ڪسے باش ڪـہ هیچڪس فـڪرشو نمیـڪرد ڪـہ بتونے باشے..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.