Mrmehrzad ارسال شده در March 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2023 سلام و درود خدمت کارکنان تیم ارساکیا گیم من امروز یک میکروفن خوب خریدم و بر روی کامپیوتر تست کردم و درست بود اما در لانچر وقتی مایک رو باز میکنم صدا نویز داره پس از چند بار بیرون امدن از لانچر دوباره که به لانچر رفتم اصلا دیگه وقتی مایک رو باز میکردم صدام نمیرفت امیدوارم بتونید رسیدگی کنید و این مشکل رو حل کنید اسم اکانت "Mr_mehrzad" عکس از اکانت از طریق ucp اطلاعات کاربری: نقل قول لینک به دیدگاه
Aboll ارسال شده در March 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2023 با سلام خدمت دوست عزیز @Mrmehrzad دوست عزیز بعید میدونم مشکل از لانچر باشه مشکل از سمته شماست! درایور صدا تون رو کامل حذف کنید از سایت مربوط به سیستمون درایور رو دانلود و نصب کنید از قسمت Sounds در ویندوز درایور نصب شده را روی دیفالت قرار بدید انشالله که مشکلتون حل میشه موفق باشید, بدرود. نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه
AdidasZx ارسال شده در March 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2023 (ویرایش شده) فایل %Temp% رو پاک کن بعد لانچر رو کامل پاک کن دوباره بریز درست میشه برا منم همینطوری بود اوکی شد ویرایش شده March 13, 2023 توسط AdidasZx نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.