JohnnyDepp ارسال شده در March 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2023 درود من امشب میخواستم بیام یه کلیپ تیکتاکی بگیرم و نیاز بود که این گزینرو روشن کنم ولی بعد اینکه روشن کردم دیگر وارد بازی نمیشد و ارورش میگفت که لانچر را دوباره نصب کنید راه حلی سراغ دارید؟! نقل قول ??? ??? ????? ??? ??? ??? ??????? ??? ???? ???? ?? ???????? ????? ??? ???? ??? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در March 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2023 پوشه imvehft و فایل imvehft.asi توی محل نصب وجود دارند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JohnnyDepp ارسال شده در March 9, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۱/۱۲/۱۷ در 00:56، Blank گفته است: پوشه imvehft و فایل imvehft.asi توی محل نصب وجود دارند؟ بله مشکل حل شد دوسته عزیز با تشکر ویرایش شده March 9, 2023 توسط JohnnyDepp نقل قول ??? ??? ????? ??? ??? ??? ??????? ??? ???? ???? ?? ???????? ????? ??? ???? ??? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.