Aboll ارسال شده در February 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2023 سلام آقا رضا! @ORTEGA گوش بدهههه چند بار گوش دادم هی خندم میگیره 3 نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrEaMeR ارسال شده در February 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2023 در 2 ساعت قبل، Founder گفته است: سلام آقا رضا! @ORTEGA گوش بدهههه چند بار گوش دادم هی خندم میگیره آخ دلم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در February 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2023 در 2 ساعت قبل، Founder گفته است: سلام آقا رضا! @ORTEGA گوش بدهههه چند بار گوش دادم هی خندم میگیره خدا بگم چیکارت کنه ریتمش شاده ولی متنش یه دنیا غمه نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در February 18, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2023 در 17 دقیقه قبل، DrEaMeR گفته است: آخ دلم در 5 دقیقه قبل، ORTEGA گفته است: خدا بگم چیکارت کنه ریتمش شاده ولی متنش یه دنیا غمه حالا دیگه وقتشه نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در February 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2023 کاش تمام دغدغه یه پسر، مدرسه و دانشگاه و خدمت باشه. بهترین دورانه، ازش لذت ببربد نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در February 18, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2023 در ۱ ساعت قبل، Supervisor گفته است: کاش تمام دغدغه یه پسر، مدرسه و دانشگاه و خدمت باشه. بهترین دورانه، ازش لذت ببربد ....... نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در February 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2023 در 9 ساعت قبل، ORTEGA گفته است: خدا بگم چیکارت کنه ریتمش شاده ولی متنش یه دنیا غمه دیگه باید بری قبول کن بزرگ میشی سرباز میشی مرده کار میشی سربازی از بچگی منتظرته دیگه وقتشه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در February 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2023 در 11 ساعت قبل، Founder گفته است: سلام آقا رضا! @ORTEGA گوش بدهههه چند بار گوش دادم هی خندم میگیره در 9 ساعت قبل، ORTEGA گفته است: خدا بگم چیکارت کنه ریتمش شاده ولی متنش یه دنیا غمه گریه نکن دادا میخوان بیان بوست کنن در 3 ساعت قبل، Supervisor گفته است: کاش تمام دغدغه یه پسر، مدرسه و دانشگاه و خدمت باشه. بهترین دورانه، ازش لذت ببربد حق 1 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در February 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2023 در 1 ساعت قبل، BraveGod گفته است: دیگه باید بری قبول کن بزرگ میشی سرباز میشی مرده کار میشی سربازی از بچگی منتظرته دیگه وقتشه اگه من سر بازی برم خل بومه من ارازل بومه گنگستر شهر گنبد بومه ..... 3 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در February 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2023 در 6 ساعت قبل، Supervisor گفته است: کاش تمام دغدغه یه پسر، مدرسه و دانشگاه و خدمت باشه. بهترین دورانه، ازش لذت ببربد اگه رشته ریاضی نری. سربازی هم یک جا راحت و مسخره بری کم بهت گیر بدن آره حق با توئه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در February 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2023 در 9 ساعت قبل، iKamyar گفته است: اگه رشته ریاضی نری. سربازی هم یک جا راحت و مسخره بری کم بهت گیر بدن آره حق با توئه نه داداش اصلا خدمت اسونی و سختیش به رشته و سازمانش نیست، بستگی به خیلی شرایط داره، ولی یچیزی رو از من داشته باشید. اگه خواستی بری خدمت فقط دعا کن هرجا و هرشهری افتادی یا با هر مدرکی رفتی خدمت، فقط فرماندت خوب باشه نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JohnnyDepp ارسال شده در February 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2023 در 15 ساعت قبل، ORTEGA گفته است: اگه من سر بازی برم خل بومه من ارازل بومه گنگستر شهر گنبد بومه جا نگرانی نداره گانگسترای امل هم پشتتن 1 نقل قول ??? ??? ????? ??? ??? ??? ??????? ??? ???? ???? ?? ???????? ????? ??? ???? ??? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در February 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۱/۲۹ در 18:51، Supervisor گفته است: خدمت انشالله میای خدمت میفهمی که باید این کلمه رو حذف کنی از جملت نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در February 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2023 (ویرایش شده) @LearninG ۸ ماه پیش کارت پایان خدمتم رو گرفتم ویرایش شده February 20, 2023 توسط Supervisor نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در February 20, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۱/۲۹ در 23:59، ORTEGA گفته است: اگه من سر بازی برم خل بومه من ارازل بومه گنگستر شهر گنبد بومه ..... به مجید زنگ بزنم؟ علی رمضان پور سرچ کن سوپر سم عه اصلاااا نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MwM ارسال شده در February 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2023 1 نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در February 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2023 در 3 ساعت قبل، Supervisor گفته است: ۸ ماه پیش کارت پایان خدمتم رو گرفتم احسنت اشخورِ وظیفه نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaR ارسال شده در February 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۱/۲۹ در 23:59، ORTEGA گفته است: اگه من سر بازی برم خل بومه من ارازل بومه گنگستر شهر گنبد بومه ..... نقل قول ι leαrɴed ғroм тнe ѕeα тo drowɴ αɴyoɴe wнo weɴт тoo ғαr! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در February 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2023 (ویرایش شده) در 8 دقیقه قبل، LearninG گفته است: احسنت اشخورِ وظیفه نکنه تو رفتی خدمت از اول مت یاکوزا داشتی؟ موتور اصلا رفتی؟ پ.ن: موتور واژهای پرکاربرد در تمامی دوران خدمت میباشد که یک پیشوند هم دارد. ویرایش شده February 20, 2023 توسط Supervisor نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در February 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2023 (ویرایش شده) در 9 دقیقه قبل، Supervisor گفته است: نکنه تو رفتی خدمت از اول مت یاکوزا داشتی؟ ما از همون اول جنگی رفتیم در 9 دقیقه قبل، Supervisor گفته است: اصلا رفتی؟ https://s2.uupload.ir/files/20230221_000346_esgz.jpg ویرایش شده February 20, 2023 توسط LearninG نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در February 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2023 در 7 دقیقه قبل، LearninG گفته است: ما از همون اول جنگی رفتیم https://s2.uupload.ir/files/20230221_000346_esgz.jpg اعزامی برج چندی؟ در 9 دقیقه قبل، LearninG گفته است: ما از همون اول جنگی رفتیم https://s2.uupload.ir/files/20230221_000346_esgz.jpg اون مهر کوفتی رو هیچموقع یادم نمیره نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در February 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2023 در 1 دقیقه قبل، Supervisor گفته است: اعزامی برج چندی؟ 1400/12/1 نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در February 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2023 در ۱ ساعت قبل، LearninG گفته است: 1400/12/1 زیدیه پسر خدمتیمی شوخی کردم، امیدوارم زودتر تموم شه و راحت شی از سربازی 1 نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OddiN ارسال شده در February 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۱/۲۹ در 12:55، ORTEGA گفته است: خدا بگم چیکارت کنه ریتمش شاده ولی متنش یه دنیا غمه نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Saba ارسال شده در February 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2023 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.