Leaked ارسال شده در February 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام. من با یکی ازدواج کردم و دوتا درخواست ازدواج برای من اومد من یکی رو اکسپت کردم و بعد دیگری را اکسپت کردم. شخصی که اول باهاش ازدواج کردم طلاق دادم و بعد رفتم توی UCP و دیدم که مجرد هستم. اما شخص دوم با من Married کرده است و این باگ به وجود امده.. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): UCP شخص دوم - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیحات بالا را اجرا کنید. *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در February 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2023 درود @iKiYAN عزیز: بعد /Quit از سرور باز هم همچین موردی ست بود در UCP/ شما؟ اگر /Quit ندادید لطفا امتحان کنید و دوباره جواب نهایی رو بفرستید تا توسط Arsacia پیگیری شه. #منتظر پاسخ شما هستیم 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leaked ارسال شده در February 22, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 22, 2023 @MaSiHدرست نشد هنوز همونجوریه *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 28, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2023 برطرف شد. لطفاً بعد از ریستارت امروز مجدد بررسی نمایید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در April 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2023 آقااا چرا زن منو طلاق دادین در 23 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: برطرف شد. لطفاً بعد از ریستارت امروز مجدد بررسی نمایید. انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در July 13, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2023 جوایز ارسال شد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده