Alarm ارسال شده در February 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2023 سلام من یه hud ساده میخام که فقط aim داشته باشه همین اگه جزیات بیشتری داشت که دمتون گرم فقط سریع باشه با تشکر @Bad @PedarKhande خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در February 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2023 در ۱ ساعت قبل، Alarm گفته است: سلام من یه hud ساده میخام که فقط aim داشته باشه همین اگه جزیات بیشتری داشت که دمتون گرم فقط سریع باشه با تشکر @Bad @PedarKhande باسلام و عرض احترام به شما بازیکن عزیز ، چشم این مورد رو براتون انجام میدم. فقط لطف کنید توضیح مختصری راجع به Aim بدید و یا بین سه حالت . و O و + یک Aim رو انتخاب کنید. یک مورد دیگه فقط Aim ادیت بشه و بقیه موارد دیفالت باشه؟ +منتظر پاسخ شما هستم ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در February 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2023 در ۱ ساعت قبل، Alarm گفته است: سلام من یه hud ساده میخام که فقط aim داشته باشه همین اگه جزیات بیشتری داشت که دمتون گرم فقط سریع باشه با تشکر @Bad @PedarKhande دوست عزیز, اگه میشه توضیح بدید که میخواهید Aim چطور باشه؟ Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در February 9, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2023 در 1 ساعت قبل، Bad گفته است: دوست عزیز, اگه میشه توضیح بدید که میخواهید Aim چطور باشه؟ به صورتی که انگار 4 مثلث در بالا و پایین و چپ و راست باشند و وسط خالی باشه رنگش هم قرمز باشه متوجه شدی؟ خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در February 9, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2023 در 4 ساعت قبل، PedarKhande گفته است: فقط لطف کنید توضیح مختصری راجع به Aim بدید و یا بین سه حالت . و O و + یک Aim رو انتخاب کنید. + با رنگ قرمز در 4 ساعت قبل، PedarKhande گفته است: یک مورد دیگه فقط Aim ادیت بشه و بقیه موارد دیفالت باشه؟ aim رو صد درصد درست کنید ولی بقیه رو اگه ادیت کنید متشکر میشم ولی اگه هم ادیت نکنید بازم ممنون خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در February 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2023 در 8 ساعت قبل، Alarm گفته است: + با رنگ قرمز aim رو صد درصد درست کنید ولی بقیه رو اگه ادیت کنید متشکر میشم ولی اگه هم ادیت نکنید بازم ممنون با سپاس از شما تا فردا آماده میشه و برای شما در همین تاپیک ارسال خواهد شد. ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در February 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2023 در 17 ساعت قبل، Alarm گفته است: سلام من یه hud ساده میخام که فقط aim داشته باشه همین اگه جزیات بیشتری داشت که دمتون گرم فقط سریع باشه با تشکر @Bad @PedarKhande باسلام و عرض احترام به شما بازیکن عزیز ، HUD شما آماده و کاملا بهینه و بدون باگ طراحی شده است. لینک دانلود HUD تمام مواردی که فرموده بودید اعمال گردیده است. و تا جایی که امکان داشت برای شما ادیت انجام شده امیدوارم که لذت ببرید. +در صورتی که میخواهید تغییرات جدیدی اعمال گردد لطفا اعلام کنید و در غیر این صورت با ارسال عبارت "بسته شود" اتمام پروژه را اعلام فرمایید. 1 ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در February 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2023 در 21 ساعت قبل، Alarm گفته است: سلام من یه hud ساده میخام که فقط aim داشته باشه همین اگه جزیات بیشتری داشت که دمتون گرم فقط سریع باشه با تشکر @Bad @PedarKhande @Alarm عزیز بفرمایید: Download 228 KB 1 Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در February 10, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2023 دمتون گرم بسته شود خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در February 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2023 در 4 ساعت قبل، Alarm گفته است: دمتون گرم بسته شود به دلیل درخواست ایجاد کننده تاپیک, +مطلب بسته شد. Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده