gawnami ارسال شده در January 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2023 سلام موقع اجرا لانچر ارور لطفا با یوزر ادمین خود وارد شوید میده سیستم مال من نیست که با یوزر ادمین وارد شم چه راهی پیشنهاد میکنید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در January 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2023 با سلام روی لانچر کلیک راست کنید و گزینه Run With Administrator رو بزنید ببینید اوک میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه
gawnami ارسال شده در January 27, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2023 این کار هم کردم اما همچنان ارور میده. نقل قول لینک به دیدگاه
gawnami ارسال شده در January 27, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2023 اینم تصویر از متن ارور. نقل قول لینک به دیدگاه
Robinson ارسال شده در January 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2023 در 39 دقیقه قبل، gawnami گفته است: اینم تصویر از متن ارور. بنده به شما پیشنهاد میکنم ویندوز ۱۰ رو بریزید و بهتر بتونید کار انجام بدید نقل قول She found someone to get over you, you found yourself to get over her you clearly won لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در January 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2023 (ویرایش شده) 1- روی بازی ورژن انگلیسی هم تست کنید چون ورژن الانتون فارسی هست. 2-اگه نشد آموزش زیر رو انجام بدید اول روی آیکون "Computer" یا همون "This PC" کلیک راست و گزینه Manage رو بزنید بعد از منو گزینه "Local Users and Groups" رو انتخاب و سپس گزینه "Users" در ادامه یوزری که باهاش آنلاین هستی رو کلیک راست و گزینه "Properties" رو انتخاب کنید از منوی باز شده گزینه "Member Of" رو انتخاب و در لیست باز شده مثل عکس چک کنید یوزر "Administrator" نوشته شده اگر نبود ادامه ی آموزش رو انجام بده اول روی گزینه "Add..." بزن بعد پایین اون صفحه بازشده زده "Advanced..." در صفحه جدید سمت راست زده "Find Now" اون رو بزن بعد در لیست پایینی یک چندتا نوشته میاد مثل عکس و گزینه "Administrators" رو پیدا کن و روش کلیک و گزینه "Ok" رو بزن دوباره "Ok" و در صفحه "Member Of" گزینه "Apply" رو بزنید و سیستم رو ری استارت کنید, با این کار تمام مجوز های دسترسی به سیستم رو مثل یوزر اصلی به یوزرتون میدید امیدوارم مشکلتون حل بشه با این آموزش. ویرایش شده January 27, 2023 توسط BaTTeRY نقل قول لینک به دیدگاه
gawnami ارسال شده در January 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2023 https://s2.uupload.ir/files/gtr_whxb.png اینکارم کردم اما نتیجه دلخواه بدست نیومد. نقل قول لینک به دیدگاه
gawnami ارسال شده در January 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2023 بنظرم بجای دستکاری سیستم پلیرا بهتر نیست مشکل لانچر رو حل کنید ؟ . ممکنه خیلی همه این مشکل رو داشته باشن و سیستم مال خودشون نباشه اونوقت نمیتون با سرور شما ارتباط بگیرن. حل کردن مشکل یوزر ادمین خیلی ساده تره نیست تا دونه دونه به پلیرا توضیح بدید که چطوری ادمین شن ؟ چون دلیلی نداره برای پلی شدن یوزر ادمین بخواد موقع نصب نخواست ولی موقع پلی با عقل جور در نمیاد. درکل امیدوارم مشکل حل بشه. نقل قول لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در January 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2023 چاره ای جز تغییر ویندوز نمونده اگه که نمیخواهید تغییر ویندوز بدهید با یک سرچ در گوگل میتونید تغییر پسورد یوزر های دیگه رو یاد بگیرید در مورد لانچر که دیگه از نظر سیستمی روش کار نمیشه چون قراره AGSAMP همون سمپ ورژن ادیت شده توسط تیم آرساکیا بیاد که به گفته ی خودشون چیزه خفنیه موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه
gawnami ارسال شده در January 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2023 خوب پس با این حساب چاره ای جز صبر کردن برای نسخه اختصاصی سمپ ارساکیا نمیمونه. هرچند بعید میدونم حالا حالاها اماده بشه با اینکه بنده 1 ماه بیشتر تا تاریخ اعزام به سربازی فاصله ندارم. ولی درکل ممنون از زحماتتون ارزوی پیشرفت برای این سرور رو دارم با اینکه هیچ خیری از سرور به من نرسید. موفق و موید باشید. نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.