AdmBoT ارسال شده در January 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2023 کی از همه قشنگ تره؟ Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در January 25, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 25, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۰/۲۶ در 09:31، TRuMP گفته است: کی از همه قشنگ تره؟ من من من من Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در January 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2023 صحیح 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده