TAHATYLER ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل 35 دقیقه قبل، Terrorism گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وال تموم شده بود همچنان DM میکرد. ایجاد مزاحمت برای بازیکنان و کارکنان به هر نحوی (DM یا DB) ممنوع است (مجازات: Faction Warn) • شاهد ها: --------------------- • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/16c612_24bandicam-2024-12-10-15-40-45-641.mp4 با سلام و درود همونطور که تو ویدیو معلومه تو کلن وال بودم و وال رو اسپری کردن و موقعی که وال اسپری میشع تا ۱۵ ثانیه بعدش تو فایت میمونی و وارن وانتدی نمیاد واسه طرف مقابل یک دوم من متوجه نشدم که وال اسپری شده و همونطور که میبینید شلوغ بود و اصن متوجه نشدم بعد که به شما تیر زدم متوجه شدم و دیگ تیر نزدم و بنده شمارا کیل نکردم در حد دیمج بود باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل @FasTGoD @Terrorism شکایت شما در حال بررسی میباشد لطفا صبور باشید. @Assassins @TAHATYLER لطفا در شکایت دخالت نکنید. 1 نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.