RedDragon ارسال شده در January 16 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16 ۱ ساعت قبل، BlackOcean گفته است: شما ثابت کن مدرک من کافی نیست همه چی تو چت معلومه که Varagh منو کیل کرد. اون حق نداره که منو کیل مگر اینه سر Clans Spray Fight باشه. که نیست یا من عضو یک تیم Family باشم که نیستم. جواب شمارو میدم ولی پس از این پیام دیگر نباید پیامی ارسال کنید و اگر شاکی هستید میتونید شکایت کنید. 1.مدارک شما باید حتما فیلم باشد تا از مقدار آسیب وارد شده به شما مطلع بشم. 2.در مدرک شما مشخص نیست که فرد مربوطه دارای وانتد هستند یا خیر اگر ایشون دارای وانتد باشن اینکه شما رو بزنن هیچ مشکلی نداره. موفق باشید. نقل قول National Guard :My account :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALBUM ارسال شده در January 23 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توی باشگاه بودم که ایشون منو داشت کیل میداد و بعد راب شروع شد و بعد شروع کرد به فحاشی • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم:https://uploadkon.ir/uploads/d33d23_25XRecorder-23012025-124540-1-.mp4 نقل قول 𝑀𝓎 𝒶𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 یجوری تلاش کنید که بجای بلاک کردنتون تلویزیون خونشونو خاموش کنن ....... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در January 23 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23 @Entezar شکایت شما تایید شد. فرد مربوطه مجازات شد. نقل قول National Guard :My account :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DemonDragon ارسال شده در January 24 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: زبان ناسپند شدت بالا این فرد حق وایسادن در این فکشن رو ندارد و زیادی فحاشی انجام میدن • شاهد ها: الله • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/1d9524_25VID-۲۰۲۵۰۱۲۵-۰۳۰۴۳۲.mp4 نقل قول PERSIAN GULF اَدب نِشانِه تَرس نیست ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TooRagi ارسال شده در January 25 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25 ۱ ساعت قبل، Abolfazlfars گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: زبان ناسپند شدت بالا این فرد حق وایسادن در این فکشن رو ندارد و زیادی فحاشی انجام میدن • شاهد ها: الله • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/1d9524_25VID-۲۰۲۵۰۱۲۵-۰۳۰۴۳۲.mp4 داش الان دقیقا از چی شکایت کردی من نفهمیدم مگه چیزی گفتم بهد 1 دقیقه قبل، TooRagi گفته است: داش الان دقیقا از چی شکایت کردی من نفهمیدم مگه چیزی گفتم بهد فکر کنم بد شنیدی دقت کنی من گفتم کیل یکم رو حرف دقت کن حالا بازم هر چی آقای reddradon بگه ولی با دقت برسی بشه لطفا چون ایشون فکر میکنه من چیز بدی گفتم 1 نقل قول :My Accaount :My Best Friand لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در January 25 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25 @Abolfazlfars شکایت شما در حال بررسی میباشد لطفا صبور باشید. نقل قول National Guard :My account :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در January 25 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25 @Abolfazlfars شکایت شما بررسی و تایید شد. فرد مربوطه از اقلیت اخراج شدند. موفق باشید. نقل قول National Guard :My account :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALBUM ارسال شده در February 8 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: زبان ناپسند • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: 1 : 2 : نقل قول 𝑀𝓎 𝒶𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 یجوری تلاش کنید که بجای بلاک کردنتون تلویزیون خونشونو خاموش کنن ....... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در February 10 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10 درود خدمت شاکی محترم @ALBUM؛ شکایت شما درحال بررسی می باشد. نقل قول ɴᴜᴍʙᴇʀ ᴏɴᴇ ꜰᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALBUM ارسال شده در February 10 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10 در ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ در 07:14، ALBUM گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: زبان ناپسند • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: 1 : 2 : پس میگیرم ! نقل قول 𝑀𝓎 𝒶𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 یجوری تلاش کنید که بجای بلاک کردنتون تلویزیون خونشونو خاموش کنن ....... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در February 10 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10 درود خدمت شاکی محترم @ALBUM؛ 2 ساعت قبل، ALBUM گفته است: پس میگیرم ! شکایت شما به درخواست خودتان رد شد. موفق باشید. نقل قول ɴᴜᴍʙᴇʀ ᴏɴᴇ ꜰᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Promise ارسال شده در یکشنبه در 16:57 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 16:57 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: kill • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/24eb16_25Screenrecorder-2025-02-16-20-20-04-905.mp4 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/2cc116_25Screenrecorder-2025-02-16-20-18-52-66.mp4 نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در یکشنبه در 17:48 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:48 @Promise شکایت شما رد شد. نقل قول برای شکایت باید حتما سند و مدرک کافی برای اثبات داشته باشید، تمامی مدارک باید شفاف، واضح و دارای تاریخ، زمان، اسم بازیکن و اسم سرور باشند (شکایت به صورت خودکار رد می شود) نقل قول ɴᴜᴍʙᴇʀ ᴏɴᴇ ꜰᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Promise ارسال شده در یکشنبه در 17:54 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:54 درود خدمت شما دوست گرامی در شکایت اول من این شخص منو کیل کردن و به زمان چت دقت کنید نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cold6boy ارسال شده در دیروز در 21:39 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 21:39 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین به بنده در چت f • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: برای دوست عزیز @Destroyer ارسال می شود! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل درود خدمت شاکی محترم @Cold6boy؛ شکایت شما تایید شد. نقل قول ɴᴜᴍʙᴇʀ ᴏɴᴇ ꜰᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.