RedDragon ارسال شده در January 16 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16 ۱ ساعت قبل، BlackOcean گفته است: شما ثابت کن مدرک من کافی نیست همه چی تو چت معلومه که Varagh منو کیل کرد. اون حق نداره که منو کیل مگر اینه سر Clans Spray Fight باشه. که نیست یا من عضو یک تیم Family باشم که نیستم. جواب شمارو میدم ولی پس از این پیام دیگر نباید پیامی ارسال کنید و اگر شاکی هستید میتونید شکایت کنید. 1.مدارک شما باید حتما فیلم باشد تا از مقدار آسیب وارد شده به شما مطلع بشم. 2.در مدرک شما مشخص نیست که فرد مربوطه دارای وانتد هستند یا خیر اگر ایشون دارای وانتد باشن اینکه شما رو بزنن هیچ مشکلی نداره. موفق باشید. نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Heyu ارسال شده در پنجشنبه در 09:29 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 09:29 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توی باشگاه بودم که ایشون منو داشت کیل میداد و بعد راب شروع شد و بعد شروع کرد به فحاشی • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم:https://uploadkon.ir/uploads/d33d23_25XRecorder-23012025-124540-1-.mp4 نقل قول 𝑀𝓎 𝒶𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 یجوری تلاش کنید که بجای بلاک کردنتون تلویزیون خونشونو خاموش کنن ............ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در پنجشنبه در 13:47 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 13:47 @Entezar شکایت شما تایید شد. فرد مربوطه مجازات شد. نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfazlfars ارسال شده در جمعه در 23:45 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 23:45 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: زبان ناسپند شدت بالا این فرد حق وایسادن در این فکشن رو ندارد و زیادی فحاشی انجام میدن • شاهد ها: الله • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/1d9524_25VID-۲۰۲۵۰۱۲۵-۰۳۰۴۳۲.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TooRagi ارسال شده در دیروز در 01:15 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 01:15 ۱ ساعت قبل، Abolfazlfars گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: زبان ناسپند شدت بالا این فرد حق وایسادن در این فکشن رو ندارد و زیادی فحاشی انجام میدن • شاهد ها: الله • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/1d9524_25VID-۲۰۲۵۰۱۲۵-۰۳۰۴۳۲.mp4 داش الان دقیقا از چی شکایت کردی من نفهمیدم مگه چیزی گفتم بهد 1 دقیقه قبل، TooRagi گفته است: داش الان دقیقا از چی شکایت کردی من نفهمیدم مگه چیزی گفتم بهد فکر کنم بد شنیدی دقت کنی من گفتم کیل یکم رو حرف دقت کن حالا بازم هر چی آقای reddradon بگه ولی با دقت برسی بشه لطفا چون ایشون فکر میکنه من چیز بدی گفتم نقل قول Live for ourselves not for showing that to others لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در دیروز در 06:36 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 06:36 @Abolfazlfars شکایت شما در حال بررسی میباشد لطفا صبور باشید. نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل @Abolfazlfars شکایت شما بررسی و تایید شد. فرد مربوطه از اقلیت اخراج شدند. موفق باشید. نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.