mirana ارسال شده در November 4, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2017 سلام من تازه این بازی رو نصب کردم وقتی با سمپ اجراش میکنم کرش میده پاک کردم یبار دیگه نصب کردم باز کرش میده ویندوزمم 8.1 ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeVeR ارسال شده در November 4, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2017 (ویرایش شده) با سلام و عرض ادب مراحل زیر رو انجام بدید به احتمال زیاد مشکل حل میشه 1- روی آیکون Samp راست کلیک کرده و گزینه Properties را انتخاب میکنیم 2 - در مرحله دوم پنجره ای به نام Samp properties نمایان میشود و سپس ما گزینه Compatibility ( در قسمت بالا ) انتخاب میکنیم 3- در قسمت Compatibility mode تیکه.... Run this program on را میزنیم و ویندوز مورد نظر را Windows 98 / Windows me قرار میدهیم 4- و سرانجام در آخر گزینه Apply و سپس Ok را انتخاب می کنیم... ویرایش شده November 4, 2017 توسط Example نقل قول ! Never Say Never ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeVeR ارسال شده در November 4, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2017 (ویرایش شده) با سلام لینک فیلم آموزش = https://www.aparat.com/v/eWgwa/اموزش_حل_مشکل_کرش_سمپ_gta_san(بدون_حذف_مد)# ویرایش شده November 4, 2017 توسط Example نقل قول ! Never Say Never ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tael151510 ارسال شده در June 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2020 سلام و درود من نمی دونم دلیل اینکه کرش شدم و نمی تونم بیام تو بازی چیه لطفا کمکم کنید،اینم نسخه فشرده شده کرش خدمت شما دوست عزیز... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FieRy ارسال شده در June 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۵ در 15:38، Tael151510 گفته است: سلام و درود من نمی دونم دلیل اینکه کرش شدم و نمی تونم بیام تو بازی چیه لطفا کمکم کنید،اینم نسخه فشرده شده کرش خدمت شما دوست عزیز... باسلام. و درود از این لینک استفاده کنید https://www.aparat.com/v/eWgwa /اموزش_حل_مشکل_کرش_سمپ_gta_san(بدون_حذف_مد)# نقل قول بـالـاخـَرـہ♡ڪـَم و زیـاد مــا اینـیـم ♧♡ ♧شـُمـا هـَمینـَم نیـستـے✘✘✘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.