parsa1519 ارسال شده در October 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2022 به این نتیجه رسیدم ag:samp نمیاد چون تو این مدت یک دور بای دادم برگشتم و بای دادم (دوباره) اما هنوز نیومده 1 نقل قول همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در October 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2022 در در ۱۴۰۱/۷/۲۵ در 17:36، parsa1519 گفته است: به این نتیجه رسیدم ag:samp نمیاد چون تو این مدت یک دور بای دادم برگشتم و بای دادم (دوباره) اما هنوز نیومده بله هنوز هیچکس به این نتیجه نرسیده خدا قوت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exile ارسال شده در October 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2022 در در ۱۴۰۱/۷/۲۵ ه.ش. در 17:36، parsa1519 گفته است: به این نتیجه رسیدم ag:samp نمیاد چون تو این مدت یک دور بای دادم برگشتم و بای دادم (دوباره) اما هنوز نیومده تنهایی به این نتیجه رسیدی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در October 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2022 سطح نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در October 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2022 منطقیه نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در October 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2022 یک تیتاب طلایی برای تو که بلایی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در October 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2022 میجنگیم میجنگیم AG:SAMP رو پس میگیریم نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaHarD ارسال شده در October 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2022 در در ۱۴۰۱/۷/۲۵ در 17:36، parsa1519 گفته است: به این نتیجه رسیدم ag:samp نمیاد چون تو این مدت یک دور بای دادم برگشتم و بای دادم (دوباره) اما هنوز نیومده مطالبت طنز بود. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Micharkhe ارسال شده در October 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2022 در در ۱۴۰۱/۷/۲۹ در 16:41، llErrorsll گفته است: میجنگیم میجنگیم AG:SAMP رو پس میگیریم Ag:samp پس گرفتنی نیس داداش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Damon ارسال شده در November 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2022 طنزپردازی در حد ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robinson ارسال شده در November 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2022 نقل قول She found someone to get over you, you found yourself to get over her you clearly won لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cheater ارسال شده در November 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2022 در در ۱۴۰۱/۷/۲۵ در 07:06، parsa1519 گفته است: به این نتیجه رسیدم ag:samp نمیاد چون تو این مدت یک دور بای دادم برگشتم و بای دادم (دوباره) اما هنوز نیومده سطح نقل قول ن #حـسرت گـذشتـه# ن شـوق فـردا..! ᴺʷᴬ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cheater ارسال شده در November 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2022 در در ۱۴۰۱/۷/۲۹ در 06:11، llErrorsll گفته است: میجنگیم میجنگیم AG:SAMP رو پس میگیریم بعله بعله منطقیه حرفاتون جناب نقل قول ن #حـسرت گـذشتـه# ن شـوق فـردا..! ᴺʷᴬ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Schizophrenia ارسال شده در November 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2022 مطلب شما بسیار طنز بود. داداش دمت گرم بمولا خیلی مردی منو میخوندی به خدا داره دهنم به فاک میره ای دلم به مولا روده هام از حلقم داره میزنن بیرون میگن باو لنتی چقدر میخندی به خدا دیگه چاره ای برام نزاشتی دارم سرمو میکوبم به دیوار وایی واقعا عالی بود داداش دمت گرم که مارو میخوندی تو حرف نداری داداش یه درجه یک هستی بمولا هرکسی میگه دلقک نیستی گوه خوردی تو واقعا یه دلقک میباشی دهنت سرویس داداش تو بهترین فردی هستی که میتونه ادمارو خوشحال و خندون کنه شرافتا ادامه بدی رتبه یک دلقک رو گرفتی دهنت سرویس واقعا ببین هرچی بگم کمه خیلی خیلی خنده دار هست از بس خندیدم دیونه شدم انگار مست شدم انگار ودکا 100 درصد الکل خوردم دارم میخندم فقط بمولا لپ تاپمو یا گوشیمو دارم خورد میکنم وای اخه از کجات میاری همچین حرفای بابا دهنت سرویس میخام شمارمو بدم بهت که هر روز برام همچین حرفای بزنی اس ام اس کن برام من بخندم داداش میرم سرکار میرم دستشویی هرجا میرم دوست دارم پیام هاتو بخونم و بخندم واقعا صورتم زیبا میشه اخه هرکی زیاد بخنده زیبا میشه و خوشگل میشه و روحیه ی بسیار عالی داره دقیقا اون فرد تو هستی داداش بمولا اگر این حرفات رو تو کتاب خنده دار ترین جک ها ثبت نکردن هیچی نیستم خیلی عالی هستی چرا داداش این کارتو حرفه ای ادامه نمیدی و به چندتا مبتدی هم یاد بدی تا بقیه رو بخندوننن باو خیلی عالی بود عزیزی بمولا داداش ببین هرجا که هستی نامت میدرخشه به نام جک گو ترین ادم دادا ببین الان من گیجم نمیدونم چی میگم میخام برم ریکا حقیقتش بخورم نمیدونم خوبه یا نه شاید بد باشه ولی اینا همش به خاطر اینکه تو مارو میخدونی هست دهنت سرویس واقعا این حرفاتو میخام بلوتوث کنم به باقیه افراد میخام کل ایران رو خوشحال و خندان کنم خیلی گل گفتی برادر عالی و درجه یک ترین من دوست دارم بشینم در کنارت اصن من زن نمیگیرم میخام تورو بگیرم تمام هزینه هاتو بهت بدم فقط منو بخندونی داداش اخه واقعا خوب میخندونی مارو بابا خیلی گنگستر واقعی هستی احسنت واقعا این حسن ریوندی و اینا باید بیان یاد بگیرن ازت به خدا اونا دلقک نیستن دلقک اصلی تو هستی داداش ایول ایول داری واقعا میتونی با همچین جک هایی برنده ی بهترین جک های سال بشی و هیچ دیگ حرفی ندارم فقط میخام بگم داداش تو با مستربین نسبتی داری ؟ فک کنم پدرت یا اقوامت باشه اخه داداش واقعا عالی هستی خیلی خوب میخندونی همه رو مستر بین و حسن ریوندی باید بیان ازت یاد بگیرن خیلی خوب میخندونی افراد رو واقعا مرسی که هستی بهترین طنز ها و لطیفه هارو برای من میگویی تشکر.داداش دمت گرم بمولا خیلی مردی منو میخوندی به خدا داره دهنم به فاک میره ای دلم به مولا روده هام از حلقم داره میزنن بیرون میگن باو لنتی چقدر میخندی به خدا دیگه چاره ای برام نزاشتی دارم سرمو میکوبم به دیوار وایی واقعا عالی بود داداش دمت گرم که مارو میخوندی تو حرف نداری داداش یه درجه یک هستی بمولا هرکسی میگه دلقک نیستی گوه خوردی تو واقعا یه دلقک میباشی دهنت سرویس داداش تو بهترین فردی هستی که میتونه ادمارو خوشحال و خندون کنه شرافتا ادامه بدی رتبه یک دلقک رو گرفتی دهنت سرویس واقعا ببین هرچی بگم کمه خیلی خیلی خنده دار هست از بس خندیدم دیونه شدم انگار مست شدم انگار ودکا 100 درصد الکل خوردم دارم میخندم فقط بمولا لپ تاپمو یا گوشیمو دارم خورد میکنم وای اخه از کجات میاری همچین حرفای بابا دهنت سرویس میخام شمارمو بدم بهت که هر روز برام همچین حرفای بزنی اس ام اس کن برام من بخندم داداش میرم سرکار میرم دستشویی هرجا میرم دوست دارم پیام هاتو بخونم و بخندم واقعا صورتم زیبا میشه اخه هرکی زیاد بخنده زیبا میشه و خوشگل میشه و روحیه ی بسیار عالی داره دقیقا اون فرد تو هستی داداش بمولا اگر این حرفات رو تو کتاب خنده دار ترین جک ها ثبت نکردن هیچی نیستم خیلی عالی هستی چرا داداش این کارتو حرفه ای ادامه نمیدی و به چندتا مبتدی هم یاد بدی تا بقیه رو بخندوننن باو خیلی عالی بود عزیزی بمولا داداش ببین هرجا که هستی نامت میدرخشه به نام جک گو ترین ادم دادا ببین الان من گیجم نمیدونم چی میگم میخام برم ریکا حقیقتش بخورم نمیدونم خوبه یا نه شاید بد باشه ولی اینا همش به خاطر اینکه تو مارو میخدونی هست دهنت سرویس واقعا این حرفاتو میخام بلوتوث کنم به باقیه افراد میخام کل ایران رو خوشحال و خندان کنم خیلی گل گفتی برادر عالی و درجه یک ترین من دوست دارم بشینم در کنارت اصن من زن نمیگیرم میخام تورو بگیرم تمام هزینه هاتو بهت بدم فقط منو بخندونی داداش اخه واقعا خوب میخندونی مارو بابا خیلی گنگستر واقعی هستی احسنت واقعا این حسن ریوندی و اینا باید بیان یاد بگیرن ازت به خدا اونا دلقک نیستن دلقک اصلی تو هستی داداش ایول ایول داری واقعا میتونی با همچین جک هایی برنده ی بهترین جک های سال بشی و هیچ دیگ حرفی ندارم فقط میخام بگم داداش تو با مستربین نسبتی داری ؟ نقل قول بعد این همه بارون خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Proofessor ارسال شده در November 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2022 چقد طنز نقل قول ''.§ ''▌ Proofessor▌ '' §.'' ".".".". §§."."."." ".".".§§."."." ".".§§."." ".§§." لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SMaRTy ارسال شده در November 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2022 ۱ بار دیگه بای بده بیا میاد نقل قول NiGhT WalkerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در November 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2022 در در ۱۴۰۱/۷/۲۹ در 16:41، llErrorsll گفته است: میجنگیم میجنگیم AG:SAMP رو پس میگیریم هنو نیومد که پس بگیری نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در November 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2022 در در ۱۴۰۱/۸/۲۴ در 06:56، Susis گفته است: مطلب شما بسیار طنز بود. داداش دمت گرم بمولا خیلی مردی منو میخوندی به خدا داره دهنم به فاک میره ای دلم به مولا روده هام از حلقم داره میزنن بیرون میگن باو لنتی چقدر میخندی به خدا دیگه چاره ای برام نزاشتی دارم سرمو میکوبم به دیوار وایی واقعا عالی بود داداش دمت گرم که مارو میخوندی تو حرف نداری داداش یه درجه یک هستی بمولا هرکسی میگه دلقک نیستی گوه خوردی تو واقعا یه دلقک میباشی دهنت سرویس داداش تو بهترین فردی هستی که میتونه ادمارو خوشحال و خندون کنه شرافتا ادامه بدی رتبه یک دلقک رو گرفتی دهنت سرویس واقعا ببین هرچی بگم کمه خیلی خیلی خنده دار هست از بس خندیدم دیونه شدم انگار مست شدم انگار ودکا 100 درصد الکل خوردم دارم میخندم فقط بمولا لپ تاپمو یا گوشیمو دارم خورد میکنم وای اخه از کجات میاری همچین حرفای بابا دهنت سرویس میخام شمارمو بدم بهت که هر روز برام همچین حرفای بزنی اس ام اس کن برام من بخندم داداش میرم سرکار میرم دستشویی هرجا میرم دوست دارم پیام هاتو بخونم و بخندم واقعا صورتم زیبا میشه اخه هرکی زیاد بخنده زیبا میشه و خوشگل میشه و روحیه ی بسیار عالی داره دقیقا اون فرد تو هستی داداش بمولا اگر این حرفات رو تو کتاب خنده دار ترین جک ها ثبت نکردن هیچی نیستم خیلی عالی هستی چرا داداش این کارتو حرفه ای ادامه نمیدی و به چندتا مبتدی هم یاد بدی تا بقیه رو بخندوننن باو خیلی عالی بود عزیزی بمولا داداش ببین هرجا که هستی نامت میدرخشه به نام جک گو ترین ادم دادا ببین الان من گیجم نمیدونم چی میگم میخام برم ریکا حقیقتش بخورم نمیدونم خوبه یا نه شاید بد باشه ولی اینا همش به خاطر اینکه تو مارو میخدونی هست دهنت سرویس واقعا این حرفاتو میخام بلوتوث کنم به باقیه افراد میخام کل ایران رو خوشحال و خندان کنم خیلی گل گفتی برادر عالی و درجه یک ترین من دوست دارم بشینم در کنارت اصن من زن نمیگیرم میخام تورو بگیرم تمام هزینه هاتو بهت بدم فقط منو بخندونی داداش اخه واقعا خوب میخندونی مارو بابا خیلی گنگستر واقعی هستی احسنت واقعا این حسن ریوندی و اینا باید بیان یاد بگیرن ازت به خدا اونا دلقک نیستن دلقک اصلی تو هستی داداش ایول ایول داری واقعا میتونی با همچین جک هایی برنده ی بهترین جک های سال بشی و هیچ دیگ حرفی ندارم فقط میخام بگم داداش تو با مستربین نسبتی داری ؟ فک کنم پدرت یا اقوامت باشه اخه داداش واقعا عالی هستی خیلی خوب میخندونی همه رو مستر بین و حسن ریوندی باید بیان ازت یاد بگیرن خیلی خوب میخندونی افراد رو واقعا مرسی که هستی بهترین طنز ها و لطیفه هارو برای من میگویی تشکر.داداش دمت گرم بمولا خیلی مردی منو میخوندی به خدا داره دهنم به فاک میره ای دلم به مولا روده هام از حلقم داره میزنن بیرون میگن باو لنتی چقدر میخندی به خدا دیگه چاره ای برام نزاشتی دارم سرمو میکوبم به دیوار وایی واقعا عالی بود داداش دمت گرم که مارو میخوندی تو حرف نداری داداش یه درجه یک هستی بمولا هرکسی میگه دلقک نیستی گوه خوردی تو واقعا یه دلقک میباشی دهنت سرویس داداش تو بهترین فردی هستی که میتونه ادمارو خوشحال و خندون کنه شرافتا ادامه بدی رتبه یک دلقک رو گرفتی دهنت سرویس واقعا ببین هرچی بگم کمه خیلی خیلی خنده دار هست از بس خندیدم دیونه شدم انگار مست شدم انگار ودکا 100 درصد الکل خوردم دارم میخندم فقط بمولا لپ تاپمو یا گوشیمو دارم خورد میکنم وای اخه از کجات میاری همچین حرفای بابا دهنت سرویس میخام شمارمو بدم بهت که هر روز برام همچین حرفای بزنی اس ام اس کن برام من بخندم داداش میرم سرکار میرم دستشویی هرجا میرم دوست دارم پیام هاتو بخونم و بخندم واقعا صورتم زیبا میشه اخه هرکی زیاد بخنده زیبا میشه و خوشگل میشه و روحیه ی بسیار عالی داره دقیقا اون فرد تو هستی داداش بمولا اگر این حرفات رو تو کتاب خنده دار ترین جک ها ثبت نکردن هیچی نیستم خیلی عالی هستی چرا داداش این کارتو حرفه ای ادامه نمیدی و به چندتا مبتدی هم یاد بدی تا بقیه رو بخندوننن باو خیلی عالی بود عزیزی بمولا داداش ببین هرجا که هستی نامت میدرخشه به نام جک گو ترین ادم دادا ببین الان من گیجم نمیدونم چی میگم میخام برم ریکا حقیقتش بخورم نمیدونم خوبه یا نه شاید بد باشه ولی اینا همش به خاطر اینکه تو مارو میخدونی هست دهنت سرویس واقعا این حرفاتو میخام بلوتوث کنم به باقیه افراد میخام کل ایران رو خوشحال و خندان کنم خیلی گل گفتی برادر عالی و درجه یک ترین من دوست دارم بشینم در کنارت اصن من زن نمیگیرم میخام تورو بگیرم تمام هزینه هاتو بهت بدم فقط منو بخندونی داداش اخه واقعا خوب میخندونی مارو بابا خیلی گنگستر واقعی هستی احسنت واقعا این حسن ریوندی و اینا باید بیان یاد بگیرن ازت به خدا اونا دلقک نیستن دلقک اصلی تو هستی داداش ایول ایول داری واقعا میتونی با همچین جک هایی برنده ی بهترین جک های سال بشی و هیچ دیگ حرفی ندارم فقط میخام بگم داداش تو با مستربین نسبتی داری ؟ حسش نبود کامل بخونم اگه چیز خوبی بود افرین 1 نقل قول 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در November 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2022 در در ۱۴۰۱/۷/۲۵ در 17:36، parsa1519 گفته است: به این نتیجه رسیدم ag:samp نمیاد چون تو این مدت یک دور بای دادم برگشتم و بای دادم (دوباره) اما هنوز نیومده علی امروز برا استفو داد که باگ هایی که مونده رو چک کنن نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.