West ارسال شده در October 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2022 سلام و درود جدید یه باگ سیستم خورده که صفحه برفک مانند میشه و وقتی یه کسی میاد AnyDesk این مشکل حل میشه و وقتی میره دوباره به وجود میاد و این برفک باعث افت شدید FPS میشه و لگ شدن و بنده نه هاردم خرابه نه مانیتورم نه کارت کرافیکم همه چیم سالمه بازی رو ۱۰۰ بار حذف و نصب کردم ولی باز این مشکل برام به وجود میاد و جالب اینه بعد گذشت ۲ یا ۳ برفک میره اما هنوز لگ و افت fps دارم نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه
Alarm ارسال شده در October 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2022 در 7 ساعت قبل، West گفته است: سلام و درود جدید یه باگ سیستم خورده که صفحه برفک مانند میشه و وقتی یه کسی میاد AnyDesk این مشکل حل میشه و وقتی میره دوباره به وجود میاد و این برفک باعث افت شدید FPS میشه و لگ شدن و بنده نه هاردم خرابه نه مانیتورم نه کارت کرافیکم همه چیم سالمه بازی رو ۱۰۰ بار حذف و نصب کردم ولی باز این مشکل برام به وجود میاد و جالب اینه بعد گذشت ۲ یا ۳ برفک میره اما هنوز لگ و افت fps دارم برا منم میشه هر وقت ttc میاد جلوم برفک میزنه نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه
West ارسال شده در October 14, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2022 در هم اکنون، iMuch گفته است: برا منم میشه هر وقت ttc میاد جلوم برفک میزنه دقیقا برا منم وقتی میرم Ttc اینجوری میشه نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه
Lich ارسال شده در October 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2022 در 4 ساعت قبل، iMuch گفته است: برا منم میشه هر وقت ttc میاد جلوم برفک میزنه این باگ TTC رو باید درست کنن نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه
Fayez ارسال شده در October 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2022 در در ۱۴۰۱/۷/۲۲ در 10:14، West گفته است: ۱۰۰ بار حذف و نصب کردم بار ۱۰۱ تضمینی حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه
950 ارسال شده در October 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2022 مال منم ttc اینطوریه نقل قول لینک به دیدگاه
Exile ارسال شده در January 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25, 2023 مگه تو فریزر پلی میدین برفک میزنه نقل قول لینک به دیدگاه
UnkownName ارسال شده در January 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25, 2023 در در ۱۴۰۱/۷/۲۲ در 10:14، West گفته است: سلام و درود جدید یه باگ سیستم خورده که صفحه برفک مانند میشه و وقتی یه کسی میاد AnyDesk این مشکل حل میشه و وقتی میره دوباره به وجود میاد و این برفک باعث افت شدید FPS میشه و لگ شدن و بنده نه هاردم خرابه نه مانیتورم نه کارت کرافیکم همه چیم سالمه بازی رو ۱۰۰ بار حذف و نصب کردم ولی باز این مشکل برام به وجود میاد و جالب اینه بعد گذشت ۲ یا ۳ برفک میره اما هنوز لگ و افت fps دارم کابل VGA رو نگاه بنداز شاید نیاز باشه که عوضش کنی در 5 ساعت قبل، Exile گفته است: مگه تو فریزر پلی میدین برفک میزنه هیر هار هور نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه
FeaRLeSS ارسال شده در January 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25, 2023 در 5 ساعت قبل، Exile گفته است: مگه تو فریزر پلی میدین برفک میزنه این خوب بود نقل قول 𝓨𝓸𝓾 𝓭𝓸𝓷𝓽 𝓱𝓪𝓿𝓮 𝓫𝓪𝓵𝓵𝓼 𝓽𝓸 𝓼𝓪𝔂 𝓫𝓾𝓵𝓵𝓼𝓱𝓲𝓽 𝓲𝓷 𝓶𝔂 𝓯𝓪𝓬𝓮 𝓝𝓸 𝓸𝓷𝓮 𝓬𝓪𝓻𝓮𝓭 𝔀𝓱𝓸 𝓲 𝔀𝓪𝓼 𝓾𝓷𝓽𝓲𝓵 𝓲 𝓹𝓾𝓽 𝓸𝓷 𝓽𝓱𝓮 𝓶𝓪𝓼𝓴 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه
AsirAm ارسال شده در January 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2023 مال منم قبلا اینجوری بود نمیدونم ویندوز عوض کردم درست شد تو هم یه امتحانی بکن نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.