Bnjamin ارسال شده در March 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من در باشگاه بدنسازی بودم ناگهان یکی از عضو های شما من رو کیل کرد • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: در 5 دقیقه قبل، Mango گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من در باشگاه بدنسازی بودم ناگهان یکی از عضو های شما من رو کیل کرد • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: با GUH کیل کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VARTOLU ارسال شده در April 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2021 @Mango بازیکن از فکشن اخراج شده است نقل قول ترا...!! الیمشی عدل..!! اتعشگه حتی الگاع....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AllEYSONME ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی شدت بالا • شاهد ها: خودم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
A4E7 ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 @XdevilX پست گزارش اعضای شما قبول شد. بازیکن FP80 شد. ممنون از گزارش شما! 1 نقل قول ?????? ??? ????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در April 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی شدت بالا +5 نفر نمونههایی از استفاده از زبان ناپسند در برابر همکاران و یا سایر بازیکنان که با اخراج از اقلیت با 80FP پاسخ داده خواهد شد: - توهینهای با شدت بالا بدون سانسور شدن. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/view/idfh_rec_0030~2.mp4/ نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
A4E7 ارسال شده در April 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2021 @Rony شکایت شما رد شد. نقل قول ?????? ??? ????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLOVEU ارسال شده در April 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2021 (ویرایش شده) در 18 ساعت قبل، GheTTo گفته است: @Rony شکایت شما رد شد. باسلام به لیدر محترم. فحاشی در مکانی عمومی و +5 نفر بوده و شما بدون دلیل شکایت رو رد کردید. مروری بر قوانین: نکته: شما تنها زمانی مجازات میشوید که همکار شما اقدام به گزارش شما کرده باشد! نمونههایی از استفاده از زبان ناپسند در برابر همکاران و یا سایر بازیکنان که با اخراج از اقلیت با 80FP پاسخ داده خواهد شد:- توهینهای با شدت بالا بدون سانسور شدن. @Rony ویرایش شده April 12, 2021 توسط Taaj 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
oppressive ارسال شده در April 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2021 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی در ملا عام و فرار... FP80 • شاهد ها: __ • مدرک/عکس یا فیلم:https://uupload.ir/files/g6i5_inkedag-sa-0398_li.jpg ویرایش شده April 15, 2021 توسط oppressive نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
oppressive ارسال شده در April 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی مربوط به شکایت قبل عکس کامل دادم که بهونه نیارید والا میگن باید اسم اکانت با عکس یکی باشه به خاطر همین برای بار سوم شکایت کردم که هیچ دلیلی واسه رد شدنش نمونه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FieRy ارسال شده در April 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2021 @oppressive شکایت شما رد شد.(مدارک شما برای اثبات توهین صورت گرفته به شما دیده نمیشود ولی فرد مربوطه اخطار های لازم را دریافت کردند). لطفا از شکایت های مُکَرّر خودداری کنید. مُوَفَقٌ باشید. نقل قول بـالـاخـَرـہ♡ڪـَم و زیـاد مــا اینـیـم ♧♡ ♧شـُمـا هـَمینـَم نیـستـے✘✘✘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkWolfOG ارسال شده در April 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: دمیج دادن ؟؟؟؟ • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول << با هر کسی بحث نمیکنم. تو بزار پای غرور من میزارم پای شعور >> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DSH ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 @mahdimk شکایت شما درحال بررسی میباشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AriyanIX ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی • شاهد ها: - مدارک: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DSH ارسال شده در May 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2021 @mahdimk شکایت شما رد شد دلیل: فرد موردنظر دارای وانتد می باشد. @AriyanIX شکایت شما پذیرفته شد بر روی فرد خاطی مجازات مربوطه اعمال گردید. توجه از شکایات بی دلیل به شدت خودداری کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkWolfOG ارسال شده در May 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2021 در 2 ساعت قبل، KARiM گفته است: @mahdimk شکایت شما رد شد دلیل: فرد موردنظر دارای وانتد می باشد. @AriyanIX شکایت شما پذیرفته شد بر روی فرد خاطی مجازات مربوطه اعمال گردید. توجه از شکایات بی دلیل به شدت خودداری کنید. عزیز چه ربطی داره من داخل دسته متوسط گه نیستم بیاد کیل بده بعد بگه وانتد داشتم و باید بگم که من هم قبلا همچین کاری کردم و با fw مجازات شدم وانتد هم داشتم برو usp ببین نقل قول << با هر کسی بحث نمیکنم. تو بزار پای غرور من میزارم پای شعور >> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DSH ارسال شده در May 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2021 @mahdimk بنده پاسخ شما را یکبار داده ام لطفا از پست های بی جهت خودداری کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLOVEU ارسال شده در May 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:DM/civil • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bnjamin ارسال شده در May 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۱/۱۱ در 18:08، Mango گفته است: ویرایش شده May 9, 2021 توسط Bnjamin نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DSH ارسال شده در May 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2021 @Taaj شکایت شما در حال بررسی است. @Bnjaminشما 24 ساعت فرصت برای اراعه دفاعیه دارید لطفا هرچه سریع تر دفاعیه خود را برای اینجانب ارسال نمایید. @Taajشکایت شما قبول شد فرد خاطی مجازات شدند.پوزش مارا پذیرا باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ipArsA ارسال شده در May 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2021 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: داشتیم materials جمع میکردیم طبیعتا هم از جلو hq vla رد میشیم که با گان بی دلیل کیل کردین • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:https://s4.uupload.ir/filelink/Cy791kPQtPQh_acc0d49892/gta_sa_2021-05-11_20-15-10-941_zeyq.mp4 ویرایش شده May 11, 2021 توسط Fear نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DSH ارسال شده در May 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2021 @Fear شکایت شما رد شد دلیل: 1_ گویا شما به درستی به قوانین دسته متوسط اگاه نیستید طبق قانون زیر کار ممبر بنده صحیح بوده. ایجاد مزاحمت بر روی اعضای دسته ویژه و سایر اقلیتهای دسته متوسط مجاز می باشد (حداکثر کشتن 3 نفر در 30 دقیقه) پ.ن.: از شکایت های بی جهت به شدت خودداری کنید در صورت دوباره دیده شدن با شما برخورد خواهد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در May 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی شدت بالا • شاهد ها: ..... • مدرک/عکس یا فیلم: در 21 ساعت قبل، bnyamin گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی شدت بالا • شاهد ها: ..... • مدرک/عکس یا فیلم: با سلام به @Taaj @KARiM بنده شکایت خود را پس میگیرم وقت بخیر در 22 ساعت قبل، bnyamin گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی شدت بالا • شاهد ها: ..... • مدرک/عکس یا فیلم: با سلام به @Taaj @KARiM بنده شکایت خود را پس نمیگیرم وقت بخیر در 22 ساعت قبل، bnyamin گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی شدت بالا • شاهد ها: ..... • مدرک/عکس یا فیلم: با سلام به @Taaj @KARiM بنده شکایت خود را پس میگیرم وقت بخیر . 1 نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DSH ارسال شده در May 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2021 @bnyamin شکایت شما به درخواست خودتان پس گرفته شد متشکریم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در May 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM- /Wokill < On • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anonymity ارسال شده در May 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2021 @iAriyan با سلام شکایت شما رد شد. 1 بار کشتن DM محسوب نمیشود و مجازاتی ندارد شما میتونستین Call 110/ بدین. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.