AdmBoT ارسال شده در August 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2022 (ویرایش شده) یادمه اوایل دبستان ما خواستم برم اردو ولی بابام اجازه نمی داد. ولی می دونستم که بابام صلاح منو می خواد. بعد چند دقیقه بابام اومد پیشم گفت : تا حالا بهت گفتم چقدر دوستت دارم ؟ منم بعد چند لحظه گفتم نه. گفت : خب حتما دوستت نداشتم خب تا درودی دیگر بدرود ویرایش شده August 18, 2022 توسط Mirror سوتی نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در August 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2022 اندکی خنده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در August 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2022 اکانت فرومه من خنده دار تره نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahed ارسال شده در August 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2022 مثلا خیلی جک با مزه ای بود؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در August 18, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2022 در 38 دقیقه قبل، Hide گفته است: اکانت فرومه من خنده دار تره I See now نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در August 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2022 درسته نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در August 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2022 نیازمند کلیه کم کارکرد گروه خونی O+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در August 19, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2022 در 7 ساعت قبل، 404 گفته است: نیازمند کلیه کم کارکرد گروه خونی O+ می فرمودید نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در August 19, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2022 در 23 ساعت قبل، AmirA گفته است: مثلا خیلی جک با مزه ای بود؟ نه نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در August 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2022 در در ۱۴۰۱/۵/۲۷ در 23:12، Mirror گفته است: یادمه اوایل دبستان ما خواستم برم اردو ولی بابام اجازه نمی داد. ولی می دونستم که بابام صلاح منو می خواد. بعد چند دقیقه بابام اومد پیشم گفت : تا حالا بهت گفتم چقدر دوستت دارم ؟ منم بعد چند لحظه گفتم نه. گفت : خب حتما دوستت نداشتم خب تا درودی دیگر بدرود یاده جوک های شوهر عمم افتادم نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Virgil ارسال شده در August 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2022 جک خوبی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در August 21, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2022 در 20 ساعت قبل، Hide گفته است: یاده جوک های شوهر عمم افتادم ميگم چرا من اينقدر شوهر عممو دوست دارما ولي آخر نفهميدم اون به من رفته يا من به اون رفتم در 18 ساعت قبل، Virgil گفته است: جک خوبی بود اين جك نبود برگرفته از واقعيت بود نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.