KINGmahanSH ارسال شده در August 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2022 سلام. قبلا من راحت بازی میکردم بدون هیچ اروری. یه روز این ارور رو داد: (مشاهده تصویر) منم بازی رو حذف و دوباره نصب کردم. درست بالا اومد راحت بازی کردم ولی فرداش دوباره همین ارور داد، و هر روز دیگه مثل همیشه. آقا مشکل چیه؟ من مودی رو بازی نصب نمیکنم یا بازی رو دستکاری نمیکنم. دانلود فایل Log نقل قول لینک به دیدگاه
Javad ارسال شده در August 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2022 Drive نصب بازی رو عوض کن درست میشه. نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه
KINGmahanSH ارسال شده در August 18, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2022 در 11 ساعت قبل، JvDAdler گفته است: Drive نصب بازی رو عوض کن درست میشه. مسیر نصبو به درایو D هم تغییر دادم بازم همون مشکل. نقل قول لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در August 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2022 ویندوزت ویروس داره منم اینجور بود خودش فایل هارو پاک میکرد دوباره ویندوز نصب کردم دیه ویروسه پاک شد نقل قول لینک به دیدگاه
Metepromax ارسال شده در August 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2022 سلام منم مشکل دارم در باز کردن لانچر تازه واردم اگ میشه کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در August 23, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2022 با سلام. ویروسی در کامپیوتر شما وجود دارد که فایل های .dll و .exe داخل کامپیوترتان را آلوده می کند تا بتواند در سیستم شما و دیگران پخش شود. لانچر به فایل های بازی حساس می باشد و با توجه به اینکه ویروس فایل های بازی را تغییر میدهد این ارور را مشاهده می کنید. لطفاً با نصب آنتی ویروس Kaspersky یا BitDefender و انجام یک Full scan دوباره بازی را نصب کنید. (نصب نسخه رایگان Kaspersky Security Cloud از این لینک پیشنهاد می شود) 1 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.