AdmBoT ارسال شده در August 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 من هرچی فکر می کنم ایرانی ها خالاقانه تر از خارجی ها می اندیشند میگی نه ؟ بهت ثابت می کنم. نظرت چیه ؟ تا درودی دیگر بدرود نقل قول The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Micharkhe ارسال شده در August 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2022 داش میدونم خیلی گشتی این متنو پیدا کردی ولی کسی اهمیت نمیده بد نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در August 17, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2022 در 15 ساعت قبل، PaTRol گفته است: داش میدونم خیلی گشتی این متنو پیدا کردی ولی کسی اهمیت نمیده بد نبود اوكيه داش نقل قول The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در August 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2022 منطقیه نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealPablo ارسال شده در August 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2022 اصلا خرابمون کردی سید نقل قول گفته بودن که نمیتوان زمان را با پول خرید؛ ولی آرساکیا بهم ثابت کرد که، فقط یکی از چیزایی که میتوان با پول خرید؛ زمانه !.Thanks to ArSaCiA for the experiences [She/He] gave me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در August 18, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2022 در 22 ساعت قبل، MRpablo گفته است: اصلا خرابمون کردی سید قابل نداره نقل قول The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UserName ارسال شده در August 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2022 در در ۱۴۰۱/۵/۲۵ در 20:44، PaTRol گفته است: داش میدونم خیلی گشتی این متنو پیدا کردی ولی کسی اهمیت نمیده بد نبود من میدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در August 19, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2022 در 20 ساعت قبل، mha5717 گفته است: من میدم ناموسا میدی ؟ نقل قول The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Virgil ارسال شده در August 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2022 زخمی شدم سید با این ایده ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در August 21, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2022 در 19 ساعت قبل، Virgil گفته است: زخمی شدم سید با این ایده ها نقل قول The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.