DiM ارسال شده در November 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2022 (ویرایش شده) عالی بودی داش ویرایش شده November 8, 2022 توسط DiM نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mmmaaabbb ارسال شده در November 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2022 صحیح نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در November 12, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2022 ن* نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در November 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2022 در در ۱۴۰۱/۵/۲۲ در 17:12، WOS گفته است: فردای روزی که مرد از زنش جدا شود به او زنگ می زند و می گوید : همسر : میشه برگردی من خیلی پشیموت هستم زن : بگذار با مثالی توضیح بدم. لیوانی بردار و آن را خیلی محکم بکوبش زمین. کوبیدی؟ شکست؟ همسر : نه لیوان فلزی بود. نتیجه اخلاقی : یچی نمی دونی ازش پند و اندرز نساز. حاجی ناموسا ترکیدم عاشقش شدم خیلی سم بود نقل قول ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Damon ارسال شده در November 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2022 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.