AdmBoT ارسال شده در August 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2022 فردای روزی که مرد از زنش جدا شود به او زنگ می زند و می گوید : همسر : میشه برگردی من خیلی پشیموت هستم زن : بگذار با مثالی توضیح بدم. لیوانی بردار و آن را خیلی محکم بکوبش زمین. کوبیدی؟ شکست؟ همسر : نه لیوان فلزی بود. نتیجه اخلاقی : یچی نمی دونی ازش پند و اندرز نساز. نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در August 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2022 کمی اسمایل 1 نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در August 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2022 بسی حق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در August 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mr0farbod ارسال شده در August 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در August 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2022 درسته نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Micharkhe ارسال شده در August 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2022 اها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Opener ارسال شده در September 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2022 در در ۱۴۰۱/۵/۲۲ در 17:12، Mirror گفته است: فردای روزی که مرد از زنش جدا شود به او زنگ می زند و می گوید : همسر : میشه برگردی من خیلی پشیموت هستم زن : بگذار با مثالی توضیح بدم. لیوانی بردار و آن را خیلی محکم بکوبش زمین. کوبیدی؟ شکست؟ همسر : نه لیوان فلزی بود. نتیجه اخلاقی : یچی نمی دونی ازش پند و اندرز نساز. ای وای نقل قول 𝕀 𝕒𝕞 𝕟𝕠𝕥 𝕒 𝕡𝕝𝕒𝕪𝕖𝕣…𝕀’𝕞 𝕥𝕙𝕖 𝕘𝕒𝕞𝕖 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در September 2, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2022 در در ۱۴۰۱/۵/۲۵ در 18:39، NtXorG گفته است: درسته منطقیه* نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در September 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2022 در 1 ساعت قبل، Mirror گفته است: منطقیه* صحیحه ? 1 1 نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در September 3, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2022 در 20 ساعت قبل، NtXorG گفته است: صحیحه ? دیگه کلمه ای با این قافیه نیست فکر کنم نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در September 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2022 در 59 دقیقه قبل، Mirror گفته است: دیگه کلمه ای با این قافیه نیست فکر کنم هست مثلا درسته خدازده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در September 3, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2022 در 31 دقیقه قبل، JoRDeN گفته است: هست مثلا درسته خدازده مرسی بابت راهنمایی نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در September 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2022 نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در September 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2022 در 4 ساعت قبل، Mirror گفته است: مرسی بابت راهنمایی خواهش میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Feu ارسال شده در September 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2022 هن نقل قول ᵢ ₐₘ ₗₑₐᵣₙᵢₙg ₜₕₐₜ wₕₒ ᵢ ₐₘ ᵢₛ ₙₒₜ ₛₒ bₐd 𝐀𝐥𝐢 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در September 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2022 در در ۱۴۰۱/۵/۲۲ در 17:12، Mirror گفته است: فردای روزی که مرد از زنش جدا شود به او زنگ می زند و می گوید : همسر : میشه برگردی من خیلی پشیموت هستم زن : بگذار با مثالی توضیح بدم. لیوانی بردار و آن را خیلی محکم بکوبش زمین. کوبیدی؟ شکست؟ همسر : نه لیوان فلزی بود. نتیجه اخلاقی : یچی نمی دونی ازش پند و اندرز نساز. نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در September 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2022 خوب بود نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در September 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2022 اهاو ، نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
M0rphine ارسال شده در September 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2022 نقل قول http://agsa.arsacia.ir/players/bars/And.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EyCin ارسال شده در September 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2022 کمی حق نقل قول ن #حـسرت گـذشتـه# ن شـوق فـردا..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در October 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2022 بسی زیبا و حق نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaHarD ارسال شده در October 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2022 در در ۱۴۰۱/۶/۱۲ در 12:15، WOS گفته است: دیگه کلمه ای با این قافیه نیست فکر کنم نتیجه-همیشه-وسیله-هزینه-کتیبه-سینه-ادویه- 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در October 22, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 22, 2022 در 15 ساعت قبل، SinaHarD گفته است: نتیجه-همیشه-وسیله-هزینه-کتیبه-سینه-ادویه- مرسی 2x نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Micharkhe ارسال شده در October 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2022 در در ۱۴۰۱/۵/۲۲ در 17:12، WOS گفته است: فردای روزی که مرد از زنش جدا شود به او زنگ می زند و می گوید : همسر : میشه برگردی من خیلی پشیموت هستم زن : بگذار با مثالی توضیح بدم. لیوانی بردار و آن را خیلی محکم بکوبش زمین. کوبیدی؟ شکست؟ همسر : نه لیوان فلزی بود. نتیجه اخلاقی : یچی نمی دونی ازش پند و اندرز نساز. داداش چجوری پشیموت میشن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.