Chernobyl ارسال شده در August 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2022 (ویرایش شده) سلام وقتی داخل اینتریور میشم مثل اینتریور های بیز (به خصوص بینکو) چند ثانیه (کمترین حالت 10 ثانیه) فریز میشم و در زمانی که داری JB میدی و کاپ میاد داخل بینکو میتونه شمارو کیل کنه و شما هیچکاری نتونی بکنی ویرایش شده August 9, 2022 توسط Hide شما؟ نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه
AdmBoT ارسال شده در August 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2022 بیشتر برای بانک هست به همین دلیل بعضی ها در بانک FTP میکنند. نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه
iKamyar ارسال شده در August 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2022 در 17 ساعت قبل، Hide گفته است: سلام وقتی داخل اینتریور میشم مثل اینتریور های بیز (به خصوص بینکو) چند ثانیه (کمترین حالت 10 ثانیه) فریز میشم و در زمانی که داری JB میدی و کاپ میاد داخل بینکو میتونه شمارو کیل کنه و شما هیچکاری نتونی بکنی اینا تو بانک ها هستن بیشتر اگه تو بقیه بیز ها اینطوری میشی و صفحه بازیت هنگ می کنه ضعیف بودن سیستم هم می تواند باشد. پ.ن: خودم که هزار بار سر ذغالی بودن سیستم این بلاها سرم آمده نقل قول لینک به دیدگاه
Chernobyl ارسال شده در August 10, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2022 در ۱ ساعت قبل، iKamyar گفته است: اینا تو بانک ها هستن بیشتر اگه تو بقیه بیز ها اینطوری میشی و صفحه بازیت هنگ می کنه ضعیف بودن سیستم هم می تواند باشد. پ.ن: خودم که هزار بار سر ذغالی بودن سیستم این بلاها سرم آمده اردا پیسیش 32 بیت رم 3 بدونه فریز میره تو اینتریور ولی من با رم 8 64 بیت فریز میشم ;\ نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در August 10, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2022 آیا با سمپ هم این مشکل را دارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه
Chernobyl ارسال شده در August 11, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2022 در 20 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: آیا با سمپ هم این مشکل را دارید؟ خیر نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه
Arda ارسال شده در August 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2022 در در ۱۴۰۱/۵/۱۹ در 17:15، iKamyar گفته است: اینا تو بانک ها هستن بیشتر اگه تو بقیه بیز ها اینطوری میشی و صفحه بازیت هنگ می کنه ضعیف بودن سیستم هم می تواند باشد. پ.ن: خودم که هزار بار سر ذغالی بودن سیستم این بلاها سرم آمده نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه
MmdKabir ارسال شده در August 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2022 در در ۱۴۰۱/۵/۱۹ در 18:44، Hide گفته است: اردا پیسیش 32 بیت رم 3 بدونه فریز میره تو اینتریور ولی من با رم 8 64 بیت فریز میشم ;\ شاید مشکل از سوی نصب نبودن نرم افزار های پیش نیاز هستش. چندتاشون که حضور ذهن دارم رو میگم نصب کنید به احتمال مشکلتون حل شه. Microsoft Visual C++ Redistributable OpenGL Extension Viewer DirectX و همچنین اپدیت درایو کارت گرافیک اگر مشکل حل نشد بازی رو حذف و از خود ارساکیا دانلود و نصب کنید. امیدوارم مشکلتون حل شه. موفق باشید. نقل قول "هیچ مردمی بیشتر از مستندات فرهنگ خود زندگی نمی کنند."- آدولف هیتلر ?? ??????? لینک به دیدگاه
Chernobyl ارسال شده در August 12, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2022 (ویرایش شده) در 3 ساعت قبل، sardarcyberym گفته است: شاید مشکل از سوی نصب نبودن نرم افزار های پیش نیاز هستش. چندتاشون که حضور ذهن دارم رو میگم نصب کنید به احتمال مشکلتون حل شه. Microsoft Visual C++ Redistributable OpenGL Extension Viewer DirectX و همچنین اپدیت درایو کارت گرافیک اگر مشکل حل نشد بازی رو حذف و از خود ارساکیا دانلود و نصب کنید. امیدوارم مشکلتون حل شه. موفق باشید. مرسی بابته کمکت ولی همه پیش نیاز هارو ام دارم و اینکه بازی ام یبار پاک کردم دوباره ریختم ولی باز اینطوریه ویرایش شده August 12, 2022 توسط Hide شما؟ نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه
CyberDyne ارسال شده در August 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2022 بای بده درست میشه 1 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در August 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2022 بنده هم همچین مشکلی داشتم وقتی سوار یک وسیله ی نقلیه میشدم ۵ ثانیه بازی لگ میشد و راحت میتونستن کارجک کنن بازی رو هم از ag5.ir/L دانلود کرده بودم ولی امروز از یک جای دیگه دانلود کردم و دیدم مشکل حل شد نقل قول لینک به دیدگاه
Chernobyl ارسال شده در August 13, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2022 در 23 ساعت قبل، Aliherfei گفته است: بای بده درست میشه فعلا که شما بای دادی نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه
Arda ارسال شده در August 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2022 در 4 ساعت قبل، Hide گفته است: فعلا که شما بای دادی گشنگ بود. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در August 13, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2022 در در ۱۴۰۱/۵/۲۰ در 15:54، Hide گفته است: خیر چون ما با این مشکل بر نمی خوریم و نمی توانیم این مشکل را ببینیم لطفاً یک فیلم تهیه کنید. هم از زمان ورود به اینتریور با لانچر و هم از زمان ورود به اینتریور با سمپ معمولی (بدون ماد) اینکه در چه شرایطی این باگ اتفاق میوفتد هم مهم است و به ما برای پیگیری این مشکل کمک می کند. (مثلاً بعد از 30 دقیقه اتفاق می افتد، فقط با هارد SSD اتفاق میوفتد و ...) نقل قول لینک به دیدگاه
Kelton ارسال شده در August 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2022 در 3 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: چون ما با این مشکل بر نمی خوریم و نمی توانیم این مشکل را ببینیم لطفاً یک فیلم تهیه کنید. هم از زمان ورود به اینتریور با لانچر و هم از زمان ورود به اینتریور با سمپ معمولی (بدون ماد) اینکه در چه شرایطی این باگ اتفاق میوفتد هم مهم است و به ما برای پیگیری این مشکل کمک می کند. (مثلاً بعد از 30 دقیقه اتفاق می افتد، فقط با هارد SSD اتفاق میوفتد و ...) علی یک باگ دیگه هم هست وقتی موس می چرخونی بازی لگ میشه باید از بازی بری بیرون بازی چند بار ببندی بیای نقل قول FaRZaD لینک به دیدگاه
RadaN ارسال شده در August 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 در 45 دقیقه قبل، MrFaRZaD گفته است: علی یک باگ دیگه هم هست وقتی موس می چرخونی بازی لگ میشه باید از بازی بری بیرون بازی چند بار ببندی بیای از بازی برو بیرون چندبار ببند بیا 1 نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه
Kelton ارسال شده در August 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 در 7 دقیقه قبل، Radan گفته است: از بازی برو بیرون چندبار ببند بیا خوب حوصله داریا رادانوووووو نقل قول FaRZaD لینک به دیدگاه
RealPablo ارسال شده در August 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 با صلوات حل میشه مخفی کننده Debuger : mr_pablo 1 نقل قول گفته بودن که نمیتوان زمان را با پول خرید؛ ولی آرساکیا بهم ثابت کرد که، فقط یکی از چیزایی که میتوان با پول خرید؛ زمانه !.Thanks to ArSaCiA for the experiences [She/He] gave me لینک به دیدگاه
AmirAbas ارسال شده در August 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2022 در در ۱۴۰۱/۵/۱۹ در 17:15، iKamyar گفته است: اینا تو بانک ها هستن بیشتر اگه تو بقیه بیز ها اینطوری میشی و صفحه بازیت هنگ می کنه ضعیف بودن سیستم هم می تواند باشد. پ.ن: خودم که هزار بار سر ذغالی بودن سیستم این بلاها سرم آمده @iKamyar #ذغالی نباشیم نقل قول << ما دویدیم به اینجا رسیدیم شما اسنپ هم بگیری به ما نمیرسی >> If enlightenment is what you sayI want to be retarded. لینک به دیدگاه
SinaHarD ارسال شده در August 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2022 در در ۱۴۰۱/۵/۲۱ در 16:18، Hide گفته است: مرسی بابته کمکت ولی همه پیش نیاز هارو ام دارم و اینکه بازی ام یبار پاک کردم دوباره ریختم ولی باز اینطوریه Driver booster هارو اپدیت کن هم fps بالایی میده بعد اپدیت هم لگ و هنگی هم داشتی برطرف میشه نقل قول لینک به دیدگاه
Chernobyl ارسال شده در August 24, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2022 در هم اکنون، SinaHarD گفته است: Driver booster هارو اپدیت کن هم fps بالایی میده بعد اپدیت هم لگ و هنگی هم داشتی برطرف میشه مرسی جناب نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.