FasTGoD ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: الیاس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با اخلاق،عاشق گیم،صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +۸ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰ تا ۲۳:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:آمدن به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه به دسته متوسط • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد 1 نقل قول :𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ardi007007 ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهران • در چند کلمه خود را توصیف کنید: سرم تو کار خودمه کار بلد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 16:00 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای امد به فکشن دسته متوسط و خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ احساس میکنم اینجا برای من خیلی مناسب است و لیدر خوبی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lifeme ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید:مهربون و ساکت و اروم کاری به کسی ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تغییر فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون فکشن خوبی هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4-5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
haster ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و پرانرژی و اعتماد به نفس زیاد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ الی ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (18:00 - 02:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Schizo ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: دست به اسلحه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل بن شدن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن جذابی هست و علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و برام جذابه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MazAndaRan ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: ابولفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش زرنگ محسولیت پذیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بی حوصلگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): لیدر بامعرفت دوست داشتن فعکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بخاطر گانری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید۳ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deaths ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: نعمان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یه فرد معمولی با مرام و مشتی گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت روزای مدرسه و 16 ساعت روز های تعطیل • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (14:30-18:00)و(19:00-24:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: 10 FB • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به یه فکشن نیاز دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم دسته متوسط بشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4-5 ویرایش شده November 27 توسط Deaths نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SybiL ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ارسلان • در چند کلمه خود را توصیف کنید:مهربان با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00تا21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:امدن به این فکش • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+10بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Martyn ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: کیان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آرام - مهربان - قوی - صبور - فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت, شایدم بیشتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 15:00 - 18:00 - 21:00 - 00:00 - 01:00 - 03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): اینجا (VLA) مثل خونه ام برام میمونه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دسته متوسط همیشه جای منه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 الی 2 بار نقل قول I Am Inevitable لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Table ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با حوصله صبور مشتی خوش اخلاق کار بلد مهربان آرام باهوش پایبند به قوانین با احترام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 الی 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1 تا 23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ گانر خوبی ام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amobangi ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: آرین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کاری، وظیفه شناس، فعال، مهربون، آروم، شوخ طبع • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6+ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه به فکشن دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه داشتن به فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به فکشن و روحیه گانری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیشتر از 6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AYAN ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عادل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر - خوش اخلاق - وضیفه شناس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دوست نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به دسته متوسط • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imyasln ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: یاسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون. خوش اخلاق. اعتماد به نفس بالا. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای زدن وار و سرگرمی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه منئ هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول ! <ContinueS> ! <TIke TIke Mikonim> <Survival Team> <TK> <ST> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KurdAli ارسال شده در پنجشنبه در 08:52 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 08:52 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:۱۸ • اسم واقعی: عباس • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یه ادم معمولی . مهربون . خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2یا3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00تا22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برادرم هلپر شد و باید از فکشن میرفتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از این فکشن خوشم میاد . لیدر خوبی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه ی دسته متوسط و عضو های این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول MyAccount لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Entezar ارسال شده در پنجشنبه در 09:20 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 09:20 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: یاسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با مرام - مشتی - فعال - مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای تجربه بیشتر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را خیلی دوست دارم و احساس میکنم اینجا برای من خیلی مناسب است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 بار نقل قول 𝑀𝓎 𝒶𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 انسان یک تیکه کاغذ بی ارزش رو به پول تبدیل کرد ولی ببین همون پول آدما رو به چی تبدیل کرد یک هیولا! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShadowKnight ارسال شده در پنجشنبه در 14:07 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 14:07 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون-صبور-فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: گرفتن رنک 2 متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noman ارسال شده در پنجشنبه در 14:53 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 14:53 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: نعمان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق، مهربان، صبور، بامرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟5یا6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 5:00-12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:10fp • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون از این فکشن بسیار خوشم میاد و دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قانون مندم . با حوصله ام . و از این فکشن بسیار خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3+ ویرایش شده پنجشنبه در 14:54 توسط Noman نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XiN ارسال شده در پنجشنبه در 16:58 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 16:58 با سلام و درود خدمت تمام متقضیان ورود به اقلیت Varrios Los Aztecas Family همه ی درخواست های عضویت به غیر از این اسامی قبول شد: @Ruzi درخواست شما رد شد.(حضور در اقلیت دیگر) @Rooinدرخواست شما رد شد.(حضور در اقلیت دیگر) @Deaths درخواست شما رد شد.(قسمت عکس سایز کوچک را به درستی پر نکردید) @AYAN درخواست شما رد شد.(حضور در اقلیت دیگر) @SuTuN درخواست شما رد شد.(نداشتن 20 ساعت تایم ماهیانه) @SalvatoR درخواست شما رد شد.(نداشتن 20 ساعت تایم ماهیانه) @KurdAli درخواست شما رد شد.(حضور در اقلیت دیگر) @MazAndaRan درخواست شما رد شد.(نداشتن 20 ساعت تایم ماهیانه) @Noman درخواست شما رد شد.(نداشتن 20 ساعت تایم ماهیانه) @ali071 درخواست شما رد شد.(محروم بودن از سرور) الویت بندی: 1- 2- 3- 4- 5- 6- 7- 8- 9- 10- 11- 12- 13- 14- 15- 16- 17- 18- 19- 20- نکته: هرگونه تماس با لیدر و ساب لیدر و ایجاد مزاحمت باعث رد شدن شما در تست می شود. در صورتی که نوبت شما شد با شما تماس گرفته می شود. نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XiN ارسال شده در جمعه در 06:51 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 06:51 اصلاحیه: 12- نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KingOfKings ارسال شده در دوشنبه در 19:15 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 19:15 • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با همه سازگار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بستگی داره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ ۴ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirbrrzz ارسال شده در دیروز در 07:38 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 07:38 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیرحسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب با شخصیت با کسی کاری ندارم هر کاری از دستم بر بیاد برای همه انجام میدم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00-21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حوصله سر بر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): لیدر خوب و خوش اخلاق و اعضای خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ سرگرمی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamdng50 ارسال شده در دیروز در 07:39 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 07:39 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور /مهربون/ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10/11 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1ظهر 12 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: که به این فکشن بیا ام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشنه خوبی است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6/7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sunder ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور قدیمی فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4/3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 4 ظهر تا 7/8 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ورود به دسته متوسط جدید • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به دسته متوسط • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جای خالی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EagleEye ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: هادی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با مرام - مشتی - فعال - مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 13 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: Fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را خیلی دوست دارم و احساس میکنم اینجا برای من خیلی مناسب است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 بار ویرایش شده 15 ساعت قبل توسط EagleEye نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vident ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:۱۶ • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور | پر تلاش | فعال | آرام | علاقه مندی به کمک به بازیکنان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ الی ۱۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 الی 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیاد ب این فکشن و راحت کردن کار بازیکنان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ استعداد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۸ یا ۱۰ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.