Fuck ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: علی ابنر هستم آروم و با حوصله, مهربون, مسلط • روزانه چقدر بازی می کنید؟ کم (1 تا 2 ساعت) • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 - 04:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: آنلاین نشد رفیقم, کیک شد اکانت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): حوصلم سر رفته بود دیدم اینجا پستاش بازه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میتونی صدام کنی پیرمرد این کار... • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 12 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
pe3a ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: قوی فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: که به این فکشن بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدرش ادمه خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: علی ابنر هستم آروم و با حوصله, مهربون, مسلط • روزانه چقدر بازی می کنید؟ کم (1 تا 2 ساعت) • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 - 04:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: آنلاین نشد رفیقم, کیک شد اکانت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): حوصلم سر رفته بود دیدم اینجا پستاش بازه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میتونی صدام کنی پیرمرد این کار... • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 12 1 نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PrioresS ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوشدل بامرام مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الا ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اومدن به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون جالبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ الا ۴ بار نقل قول ????? ?? ? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
cristiano ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: جمال • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال مهربون و علاقه مند بودن به دسته متوسط • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۲:۰۰ تا ۹:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای تجربه ای متفاوت و علاقه داشتن به دسته متوسط • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که گانرینم خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirBerLyN ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سعید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پرّو ، مغرور ، دوست پسند ، مرد حسابی ، جدی ، خوشرفتار ، صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (10:00 - 16:00) - (20:00 - 23:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای ارتقا رتبه اقلیت در این فکشن و کسب تجربه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و میتونم از وظیفه های این فکشن بر بیام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Divaneh ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:16 • اسم واقعی:امیررضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آدم خوب و پر انرژی و عاشق فکشن وخوش اخلاق و خوش برخورد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۹ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):۱تا۱۲ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟علاقه به دسته متوسط • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۶ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirWeaK ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و تابع قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):(14:00) (21:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی و تجربه کردن فکشن جدید • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای تجربه فکشن مناسبی هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15 بار WE ALL FRIENDS نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoToN ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: سعید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر خوش اخلاق با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دلم خواست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بهش علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moooooz1389 ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سبحان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: من علاقه ی زیادی به دسته ی متوسطه دارم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ صبح تا ۶ بعد از ظهر. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:Fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): آدمی باهوش و سخت کار. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پرکار ، پر انرژی ، با ادب ، و سخت کوش. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵ بار ویرایش شده 8 ساعت قبل توسط moooooz1389 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrNeGaN ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: یه فرد معمولی و اروم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): داشتن علاقه برای وار دادن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ وار داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KaftarBaze ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مشتی کار درست سیگما گانر قاتل • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +۱۰ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۲۴:۰۰ تا ۱۴:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلاً هم همین جا بودم خیلی باهاله • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قبلاً تجربش کردم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۱۱۱ نقل قول 𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐌𝐲 𝐁𝐫𝐨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noman ارسال شده در 11 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دقیقه قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: نعمان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق، مهربان، صبور، بامرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟5یا6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 5:00-12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:10fp • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون از این فکشن بسیار خوشم میاد و دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قانون مندم . با حوصله ام . و از این فکشن بسیار خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.