MasterAssassins ارسال شده در October 22 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:20 • اسم واقعی:سامان • در چند کلمه خود را توصیف کنید:باهوش , مهربون و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 الی 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای اومدن به این اقلیت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):رنگشو دوست دارم و میتونم از پس اکتیویتیش بر بیام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون در موردش اطلاعات دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 ویرایش شده October 22 توسط MasterAssassins نقل قول ,My Story Is One Of Many Thousands .And The World Will Not Suffer If It Ends Too Soon لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FasTShoT ارسال شده در October 22 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی:محمد طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید:آرام صبور عاشق گیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 الی 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):02:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای آمدن به دسته ملایم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):برای علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4 الی 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meyti ارسال شده در October 22 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22 (ویرایش شده) با سلام و درود خدمت تمام متقضیان ورود به اقلیت Varrios Los Aztecas Family همه ی درخواست های عضویت به غیر از این اسامی قبول شد: @Titab درخواست شما رد شد.(نداشتن 20 ساعت تایم ماهیانه) @ALEF درخواست شما رد شد.(نداشتن 20 ساعت تایم ماهیانه) @Artدرخواست شما رد شد.(عکس سایز کوچک را به درستی پر نکردید) @TAHATYLER درخواست شما رد شد.(شما از سرور محروم هستید) @AmirPaKaR درخواست شما رد شد.(نداشتن 20 ساعت تایم ماهیانه) @itachiuchiha درخواست شما رد شد.(نداشتن 20 ساعت تایم ماهیانه) @RealKratos درخواست شما رد شد.(نداشتن 20 ساعت تایم ماهیانه) @amirkzدرخواست شما رد شد.(نداشتن 20 ساعت تایم ماهیانه) @barbodgame12 درخواست شما رد شد.(شما از سرور محروم هستید) @AnDriaS درخواست شما رد شد.(نداشتن 20 ساعت تایم ماهیانه) @SlimShady درخواست شما رد شد.(حضور در اقلیت دیگر) @TheParsa درخواست شما رد شد.(نداشتن 20 ساعت تایم ماهیانه) @Mohammadafshar درخواست شما رد شد.(نداشتن 20 ساعت تایم ماهیانه) @Mehrdwd درخواست شما رد شد.(حضور در اقلیت دیگر) الویت بندی: 1- 2- 3- 4- 5- 6- 7- 8- 9- 10- 11- 12- 13- 14- 15- 16- 17- 18- 19- 20- 21- 22- 23- 24- 25- 26- نکته: هرگونه تماس با لیدر و ساب لیدر و ایجاد مزاحمت باعث رد شدن شما در تست می شود. در صورتی که نوبت شما شد با شما تماس گرفته می شود. ویرایش شده October 22 توسط Meyti 1 نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meyti ارسال شده در یکشنبه در 18:15 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:15 با سلام و درود خدمت تمام متقضیان ورود به اقلیت Varrios Los Aztecas Family - اقلیت VLA عضو واجد شرایط و گانر می پذیرد. - درخواست عضویت تا 48 ساعت آینده باز خواهد بود. - درخواست های قبل از این پست نادیده گرفته میشود. - اولویت با کسانی است که لول بالاتری دارند. • شرایط مورد نیاز برای ورود به اقلیت VLA: • داشتن سطح +10 داشتن • رنک 2 یکی از اقلیت های دسته ملایم • فعال بودن • پر کردن کامل فرم نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amir1390amir1390 ارسال شده در یکشنبه در 18:17 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:17 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با حوصله صبور مشتی خوش اخلاق کار بلد مهربان آرام باهوش پایبند به قوانین با احترام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 الی 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1 تا 23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ گانر خوبی ام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirBerLyN ارسال شده در یکشنبه در 18:18 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:18 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پرّو ، مغرور ، دوست پسند ، مرد حسابی ، جدی، خوشرفتار ، صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (10:00 - 16:00) - (20:00 - 23:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای ارتقا رتبه اقلیت در این فکشن و کسب تجربه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و میتونم از وظیفه های این فکشن بر بیام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در یکشنبه در 18:19 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:19 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: متعهد به کار و وظیفه، پر تلاش و مسولیت پذیر و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل امدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مند به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و تجربه داشتن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ تا ۸ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ExT ارسال شده در یکشنبه در 18:22 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:22 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: سام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوشاخلاق شیطون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیش از ۵ ساعت و ممکنه ۱۰ ساعت هم بشه • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:30 تا 17:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم و باحاله • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میتونم برای دسته متوسط مفید باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ تا ۱۰۰۰ بار نقل قول ارزشتو بردم بالا دلتو زد، حالا برو پیش کســی ڪه لنگاتو میبره بالا 𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡 WS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheCaptain ارسال شده در یکشنبه در 18:22 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:22 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: یوسف • در چند کلمه خود را توصیف کنید: سیگما , باهوش , به حرف جل گوش میدم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 01.00 تا 23.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حوصلم سر رفت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): نمیدونم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون مهدی هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +69 نقل قول Если я расстроюсь, я расстрою тебя WK For Ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Oneplayer1380 ارسال شده در یکشنبه در 18:31 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:31 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مسئولیت پذیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: زیاد نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):قبلا بودم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خودمو میخوام بسنجم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
barbodgame12 ارسال شده در یکشنبه در 18:43 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:43 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: باربد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان پایبند به قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن تایم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kadkhodaa ارسال شده در یکشنبه در 18:49 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:49 •عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 25 • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: قوی و گانر و بافر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 تا 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استعفا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fadaei ارسال شده در یکشنبه در 19:02 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 19:02 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: متوازن فروتن دست به خیر باهوش حزب کمونیست اتحاد جماهیر شوروی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بی تربیتی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): عاشقه اسلحه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 13 بار نقل قول ????? ?? ? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SybiL ارسال شده در یکشنبه در 19:16 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 19:16 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی:ارسلان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00تا21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:امدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+10بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheSavage ارسال شده در یکشنبه در 20:47 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:47 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون فعال اروم خون گرم عشق گیم پایه قانون مدار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12-2 4-6 10-2 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: میخواستم به این فکشن بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟(حداقل چند کلمه) فکشن جالب و عالیه هستش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست و من بهش مسلطم و دوسش دارم و همینطور جالبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 الی 5 بار نقل قول Sleep mode لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DiM ارسال شده در یکشنبه در 20:49 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:49 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: قوی_قدرتمند • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ۶ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): . 12:00 تا 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:حوصله نبود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون دلم تنگ دسته متوسط شده • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قوی ام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArShiYaA ارسال شده در یکشنبه در 21:04 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 21:04 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: عرشیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر انرژی علاقه به گیم عاشق تجربه های خاص • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ تا ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای اینکه به دسته های بالاتر بیام یا فکشن هایه دیگه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):تجربه کردن و پیشرفت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه داشتن و رشد بیشتر • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول Im KurD :My account :My brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GoDRyDeR ارسال شده در یکشنبه در 22:53 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 22:53 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر - پرو - عادیه بقیه ازم فشاری بشن - وفاداری بلدم - رفاقت از 100 /100 ام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ ۸ ساعت اگه نگهبان نباشم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 14:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اینکه عضو دسته متوسط بشم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): حال میکنم با اینجا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلیل حضور بعضی از دوستان • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 یا 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Titab ارسال شده در یکشنبه در 22:55 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 22:55 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: پوریا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوب با اخلاق جنگی مغرور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم بهش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در دوشنبه در 00:13 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 00:13 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: محمد • اسم واقعی: 16 • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر - فعال - صبور - پاینده به قوانین. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 23:00 - 13:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: آمدن به دسته متوسط. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای رنک 2 شدن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانرم و به وار علاقمندم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ 🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SCF ارسال شده در دوشنبه در 01:08 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 01:08 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش اخلاق هستم و کاری به کسی هم ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): به شخصاً اگر مدرسه ها تعطیل باشه از 7صبح بازی میکنم تا شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی زیاد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):همین جوری که پول دربیارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست:فکر کنم خوب باشه برای من • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
salam ارسال شده در دوشنبه در 03:34 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 03:34 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با اخلاقو گانر و جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم بهش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DYG ارسال شده در دوشنبه در 04:02 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 04:02 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: یاسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با مرام - مشتی - فعال - مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 13 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای تجربه بیشتر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را خیلی دوست دارم و احساس میکنم اینجا برای من خیلی مناسب است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 بار ویرایش شده دوشنبه در 04:03 توسط DYG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GaDAmir ارسال شده در دوشنبه در 10:08 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 10:08 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: مبین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان.خوش اخلاق.باادب و بسیار خون گرم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵الی۶ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰الی۱۸:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه مندی بسیار زیاد و بالا بردن رنک • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ متناسب با اخلاقیاتم و علاقه مندی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیش از ۱۰ بار ویرایش شده دوشنبه در 10:09 توسط GaDAmir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amircr7r ارسال شده در دوشنبه در 10:40 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 10:40 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان گیمر صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 8:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ چون فکشن خوبیه (حداقل چند کلمه): تجربه کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.