AsirAm ارسال شده در June 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2022 - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://www.uplooder.net/files/56395b01a8bf041cab06a4972bb1736c/New-WinRAR-archive.rar.html - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: https://uupload.ir/view/bandicam_2022-06-01_14-19-12-910_v1x5.avi/ - توضیحات کامل مشکل: والا لانچر ران میکنم سمپ میاد نمد والا کرش میشه @CaKe نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه
CaKe ارسال شده در June 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2022 سلام خسته نباشی منم همین مشکل رو داشتم اما این دو روش رو امتحان کن درست میشه اول اینکه اگه رو لانچر گزینه ی "Run this program in compatibility mode for" فعاله, غیر فعالش کنی روش: روی لانچر کلیک راست کن گزینه "Properties" بخش "Compatibility" و "Compatibility mode" رو تیکش رو بردار. و اگه جواب نداد اینو دانلود کن: ag5.ir/d و اول بازی رو کامل پاک کن هم بازی هم لانچر هم سمپ اگه دیدی پاک نمیشه سیستم رو ریستارت کن و حواست باشه که پوشه "AGSAL" رو برداری که تنظیمات و بایند هات بپره بعد بازی رو پاک کنی اون فایل رو که دانلودش کردی نیازی به نصب جداگونه سمپ نداره خودش همچی برات مینصبه امیدوام که درست بشه. 2 نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه
AsirAm ارسال شده در June 11, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2022 درس نشد حتی با سمپ هم نمیره اگه کسی رو میشناسی بهش لطفا بگو این مشکلو @CaKe نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه
CaKe ارسال شده در June 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2022 در 19 ساعت قبل، llErrorsll گفته است: درس نشد حتی با سمپ هم نمیره اگه کسی رو میشناسی بهش لطفا بگو این مشکلو @CaKe پس این روش رو امتحان کن شاید درست شد ویندوز مدافع خود سیستم رو غیر فعال کن عبارت gpedit.msc را در RUN تایپ کن از سمت راست پنجره بر روی گزینه Computer configuration بعد Administrative Templates > Windows Components > Windows defender > Turn off windows Defender Antivirus جهت غیر فعال کردن انتی ویروس گزینه Enabled را انتخاب وقتی غیرفعال کردی, دیدی لانچر Play نمیشه, یکبار لانچر رو حذف و نصب کن میاد بالا 1 نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه
AsirAm ارسال شده در June 12, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2022 در 6 ساعت قبل، CaKe گفته است: پس این روش رو امتحان کن شاید درست شد ویندوز مدافع خود سیستم رو غیر فعال کن عبارت gpedit.msc را در RUN تایپ کن از سمت راست پنجره بر روی گزینه Computer configuration بعد Administrative Templates > Windows Components > Windows defender > Turn off windows Defender Antivirus جهت غیر فعال کردن انتی ویروس گزینه Enabled را انتخاب وقتی غیرفعال کردی, دیدی لانچر Play نمیشه, یکبار لانچر رو حذف و نصب کن میاد بالا مشکلم حل شد مرسیییی نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه
CaKe ارسال شده در June 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2022 خواهش میکنم 1 نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه
404 ارسال شده در June 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2022 در در ۱۴۰۱/۳/۲۲ در 14:35، llErrorsll گفته است: مشکلم حل شد مرسیییی خواهش میکنم 1 نقل قول لینک به دیدگاه
CyberDyne ارسال شده در June 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2022 در در ۱۴۰۱/۳/۲۲ در 14:35، llErrorsll گفته است: مشکلم حل شد مرسیییی خواهش میکنم نقل قول لینک به دیدگاه
404 ارسال شده در June 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2022 در 9 ساعت قبل، Camera گفته است: خواهش میکنم متأسفانه محدود شده ام و نمیتوانم به این خوشمزگی شما واکنش نشان دهم این منشن را از من بپذیرید. نقل قول لینک به دیدگاه
CyberDyne ارسال شده در June 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2022 در 38 دقیقه قبل، 404 گفته است: متأسفانه محدود شده ام و نمیتوانم به این خوشمزگی شما واکنش نشان دهم این منشن را از من بپذیرید. داش خب صبر میکردی بعد واکنش میدادی خراب کردی ترتیب رو نقل قول لینک به دیدگاه
AsirAm ارسال شده در June 15, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2022 در 13 ساعت قبل، Camera گفته است: خواهش میکنم معدم رو کرد به رودم از شدت خنده نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه
CyberDyne ارسال شده در June 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2022 در ۱ ساعت قبل، llErrorsll گفته است: معدم رو کرد به رودم از شدت خنده حالا خوبه به پایین ترش رو نکرد سید نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.