alonehossein ارسال شده در September 24, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2017 بابا به کی قسم بخورم با ور کنید اکانت sh4d0w ماله خودمه برید از رفیقام بپرسید به خدا ماله خودمه میگم رفیقم بود دادم بهش بهش اعتماد کردم گفتم بره بازی کنه با ماشینم حال کنه رفت پسوردو عوض کرد الان بهش زنگ میزنم میگه نمیشناستم گوشی رو خاموش میکنه به خدا ماله خودمه هیچ دروغی ندارمم چه کار کنم باور کنید ؟ من کلی واسه اکانتم زحمت کشیدم !!.. این دیگه خیلی نامردیه یارو اکانتو بگیره رمز عوض کنه همه چی عوض کنه بعد نتونی کاری کنی ....دروغی ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alonehossein ارسال شده در September 25, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2017 کلی afk بزاری لول بره بالا حجم تموم کنی بعد یه بی همه کس بیاد رمزو همه چیو عوض کنه بعد شما هم که هیچی ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در September 26, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2017 با سلام تنها راه بازگردانی اکانت با استفاده از ایمیل و از طریق آدرس agsa.arsacia.ir بوده و لاغیر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.