Steres ارسال شده در May 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2022 توﮐﺎﻓﯽ ﺷﺎﭖ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﯾﻪ دختر ﺍﻭﻣﺪ ﮔﻔﺖ ببـخشید ﺷﻤﺎ ﺗﻨﻬﺎﯾﯿﺪ؟ ! یه پوزخند زدمو یه کام محکم از سیگار گرفتم با یه صدای خسته گفتم :ﺧﯿﻠﯽ ﻭﻗﺘﻪ ﮔﻔﺖ ﭘﺲ ﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺭﻭ ﺑﺒﺮﻡ ﺍﻭﻧﻮﺭ ﺻﻨـﺪﻟﯽ ﮐﻢ ﺩﺍﺭﯾﻢ نابود شدم میفهمی؟ نابود . 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shapur ارسال شده در May 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2022 این اتفاق واسه منم افتاده ولی برعکسش حالا چرا همه مطالب طنزت توشون سیگار هست؟ نسخمون کردی داداش نقل قول THEY SMILE IN MY FACE BUT IN THEIR EYES I SEE THE HATE لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در May 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2022 در در ۱۴۰۱/۲/۳۰ در 19:23، WiD گفته است: توﮐﺎﻓﯽ ﺷﺎﭖ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﯾﻪ دختر ﺍﻭﻣﺪ ﮔﻔﺖ ببـخشید ﺷﻤﺎ ﺗﻨﻬﺎﯾﯿﺪ؟ ! یه پوزخند زدمو یه کام محکم از سیگار گرفتم با یه صدای خسته گفتم :ﺧﯿﻠﯽ ﻭﻗﺘﻪ ﮔﻔﺖ ﭘﺲ ﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺭﻭ ﺑﺒﺮﻡ ﺍﻭﻧﻮﺭ ﺻﻨـﺪﻟﯽ ﮐﻢ ﺩﺍﺭﯾﻢ نابود شدم میفهمی؟ نابود . دهنتو نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Steres ارسال شده در May 23, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2022 در 9 ساعت قبل، SnoopDogg گفته است: این اتفاق واسه منم افتاده ولی برعکسش حالا چرا همه مطالب طنزت توشون سیگار هست؟ نسخمون کردی داداش در 24 دقیقه قبل، AlenLion گفته است: دهنتو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Proofessor ارسال شده در May 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2022 باید میگفتی نه تنها نیستم منتظر کسی ام نقل قول ''.§ ''▌ Proofessor▌ '' §.'' ".".".". §§."."."." ".".".§§."."." ".".§§."." ".§§." لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در May 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2022 در در ۱۴۰۱/۲/۳۰ در 19:23، WiD گفته است: توﮐﺎﻓﯽ ﺷﺎﭖ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﯾﻪ دختر ﺍﻭﻣﺪ ﮔﻔﺖ ببـخشید ﺷﻤﺎ ﺗﻨﻬﺎﯾﯿﺪ؟ ! یه پوزخند زدمو یه کام محکم از سیگار گرفتم با یه صدای خسته گفتم :ﺧﯿﻠﯽ ﻭﻗﺘﻪ ﮔﻔﺖ ﭘﺲ ﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺭﻭ ﺑﺒﺮﻡ ﺍﻭﻧﻮﺭ ﺻﻨـﺪﻟﯽ ﮐﻢ ﺩﺍﺭﯾﻢ نابود شدم میفهمی؟ نابود . بگو نه تنها نبودم منتظر تو بودم که اومدی نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Steres ارسال شده در May 23, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2022 در 59 دقیقه قبل، iArash گفته است: بگو نه تنها نبودم منتظر تو بودم که اومدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Feu ارسال شده در May 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2022 در در ۱۴۰۱/۲/۳۰ در 19:23، WiD گفته است: توﮐﺎﻓﯽ ﺷﺎﭖ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﯾﻪ دختر ﺍﻭﻣﺪ ﮔﻔﺖ ببـخشید ﺷﻤﺎ ﺗﻨﻬﺎﯾﯿﺪ؟ ! یه پوزخند زدمو یه کام محکم از سیگار گرفتم با یه صدای خسته گفتم :ﺧﯿﻠﯽ ﻭﻗﺘﻪ ﮔﻔﺖ ﭘﺲ ﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺭﻭ ﺑﺒﺮﻡ ﺍﻭﻧﻮﺭ ﺻﻨـﺪﻟﯽ ﮐﻢ ﺩﺍﺭﯾﻢ نابود شدم میفهمی؟ نابود . بحله نقل قول ᵢ ₐₘ ₗₑₐᵣₙᵢₙg ₜₕₐₜ wₕₒ ᵢ ₐₘ ᵢₛ ₙₒₜ ₛₒ bₐd 𝐀𝐥𝐢 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در May 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2022 در در ۱۴۰۱/۲/۳۰ در 19:23، WiD گفته است: توﮐﺎﻓﯽ ﺷﺎﭖ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﯾﻪ دختر ﺍﻭﻣﺪ ﮔﻔﺖ ببـخشید ﺷﻤﺎ ﺗﻨﻬﺎﯾﯿﺪ؟ ! یه پوزخند زدمو یه کام محکم از سیگار گرفتم با یه صدای خسته گفتم :ﺧﯿﻠﯽ ﻭﻗﺘﻪ ﮔﻔﺖ ﭘﺲ ﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺭﻭ ﺑﺒﺮﻡ ﺍﻭﻧﻮﺭ ﺻﻨـﺪﻟﯽ ﮐﻢ ﺩﺍﺭﯾﻢ نابود شدم میفهمی؟ نابود . به سنت نمیخوره بای نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در June 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2022 در در ۱۴۰۱/۲/۳۰ در 19:23، WiD گفته است: ﯾﻪ دختر ﺍﻭﻣﺪ ﮔﻔﺖ ببـخشید ﺷﻤﺎ ﺗﻨﻬﺎﯾﯿﺪ؟ ! اون میخواسته بدونه به همراه والدین اومدی یا نه دیده صندلی هم اضاف داری برداشته نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در June 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2022 در در ۱۴۰۱/۲/۳۰ در 19:23، WiD گفته است: توﮐﺎﻓﯽ ﺷﺎﭖ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﯾﻪ دختر ﺍﻭﻣﺪ ﮔﻔﺖ ببـخشید ﺷﻤﺎ ﺗﻨﻬﺎﯾﯿﺪ؟ ! یه پوزخند زدمو یه کام محکم از سیگار گرفتم با یه صدای خسته گفتم :ﺧﯿﻠﯽ ﻭﻗﺘﻪ ﮔﻔﺖ ﭘﺲ ﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺭﻭ ﺑﺒﺮﻡ ﺍﻭﻧﻮﺭ ﺻﻨـﺪﻟﯽ ﮐﻢ ﺩﺍﺭﯾﻢ نابود شدم میفهمی؟ نابود . داش یه دوهزار تومن تو جیبت یعنی پیدا نمیشه بری یه نخ سیگار بخری یواشکی یه جا بکشی آنقدر تاپیک سیگار زدی نسخ شدیم نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در June 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2022 (ویرایش شده) میگفتی الان نه ولی شب اره ویرایش شده June 7, 2022 توسط 0STAD نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
grandpa ارسال شده در June 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2022 در در ۱۴۰۱/۲/۳۰ در 19:23، WiD گفته است: توﮐﺎﻓﯽ ﺷﺎﭖ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﯾﻪ دختر ﺍﻭﻣﺪ ﮔﻔﺖ ببـخشید ﺷﻤﺎ ﺗﻨﻬﺎﯾﯿﺪ؟ ! یه پوزخند زدمو یه کام محکم از سیگار گرفتم با یه صدای خسته گفتم :ﺧﯿﻠﯽ ﻭﻗﺘﻪ ﮔﻔﺖ ﭘﺲ ﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺭﻭ ﺑﺒﺮﻡ ﺍﻭﻧﻮﺭ ﺻﻨـﺪﻟﯽ ﮐﻢ ﺩﺍﺭﯾﻢ نابود شدم میفهمی؟ نابود . با اینکه تکراری بود ولی اوکی بامزه بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Steres ارسال شده در June 10, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2022 در هم اکنون، grandpa گفته است: با اینکه تکراری بود ولی اوکی بامزه بود باشه از دفعه بعدی تکراری نمیزارم جناب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
grandpa ارسال شده در June 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2022 در هم اکنون، WiD گفته است: باشه از دفعه بعدی تکراری نمیزارم جناب خیلی ممنون که به فکر مایی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Steres ارسال شده در June 10, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2022 در هم اکنون، grandpa گفته است: خیلی ممنون که به فکر مایی من همیشه به فکر شما هستم عزیزانم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Micharkhe ارسال شده در June 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2022 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nova ارسال شده در June 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2022 در در ۱۴۰۱/۲/۳۰ در 19:23، WiD گفته است: توﮐﺎﻓﯽ ﺷﺎﭖ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﯾﻪ دختر ﺍﻭﻣﺪ ﮔﻔﺖ ببـخشید ﺷﻤﺎ ﺗﻨﻬﺎﯾﯿﺪ؟ ! یه پوزخند زدمو یه کام محکم از سیگار گرفتم با یه صدای خسته گفتم :ﺧﯿﻠﯽ ﻭﻗﺘﻪ ﮔﻔﺖ ﭘﺲ ﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺭﻭ ﺑﺒﺮﻡ ﺍﻭﻧﻮﺭ ﺻﻨـﺪﻟﯽ ﮐﻢ ﺩﺍﺭﯾﻢ نابود شدم میفهمی؟ نابود . خخ خیلی بده اینطوری بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Steres ارسال شده در June 15, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2022 در 10 ساعت قبل، Peace گفته است: خخ خیلی بده اینطوری بشه بحله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.