Rony ارسال شده در April 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 24, 2022 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: زمان باس با NRG برید و از موتور پیاده نشید /angel بزنید و گزینه 2 رو بزنید که تفنگ بده نوشتش میاد ولی وقتی پیاده میشید تفنگی ندارید ولی یه بار که بمیرید تفنگ میاد - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم):من با nrg تست کردم شما با ماشینم تست کن ببین میشه یا ن !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Inverse ارسال شده در April 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 24, 2022 امروز با Mountain Bike همین اتفاق برام افتاد Nothing is permanent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در April 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2022 در 13 ساعت قبل، Rony گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: زمان باس با NRG برید و از موتور پیاده نشید /angel بزنید و گزینه 2 رو بزنید که تفنگ بده نوشتش میاد ولی وقتی پیاده میشید تفنگی ندارید ولی یه بار که بمیرید تفنگ میاد - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم):من با nrg تست کردم شما با ماشینم تست کن ببین میشه یا ن لایسنس گانت تموم شده ها من زمانی لایس نداشته باشم اینطوریه 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در April 25, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2022 در 52 دقیقه قبل، AmirTataloo گفته است: لایسنس گانت تموم شده ها من زمانی لایس نداشته باشم اینطوریه لایس داشتم بمیری گان میاد !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 14, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2022 با سلام. برای دریافت تفنگ ها باید پیاده باشید. این باگ نیست. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده