Nixgamer ارسال شده در April 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2022 (ویرایش شده) سلام چند وقته نمیدونم چرا اینطور شده. وقتی که دکمه play روی لانچر میزنم که وارد بازی شم نمیاره و حتما باید بازی رو یکبار از task manager ببندم و دوباره دکمه play رو بزنم. با ری استارت سیستمم درست نمیشه چون یه ماه هست این مشکلو دارم چند بارم حذف و نصب کردم ولی درست نشد لطفا راهنمایی کنید ممنون ویرایش شده April 18, 2022 توسط Nixgamer نقل قول لینک به دیدگاه
Kelton ارسال شده در April 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2022 اگه ویندوز 7 هستی منم چنین مشکلی دارم نقل قول FaRZaD لینک به دیدگاه
Nixgamer ارسال شده در April 20, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2022 در 39 دقیقه قبل، MrFaRZaD گفته است: اگه ویندوز 7 هستی منم چنین مشکلی دارم آره هفتم چون سیستمم 10نمیکشه نقل قول لینک به دیدگاه
Life ارسال شده در July 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2022 (ویرایش شده) با سلام و درود. واسه حل مشکلتون راهی وجود نداره ولی میتونید برای راحتی کار با استفاده از "Notepad" یه فایل با فرمت bat بسازین و کد زیر رو داخلش بنویسید: taskkill /im gta_sa.exe /f ( میتونید فایل رو داخل Taskbar یا Desktop سیو کنین تا به راحتی بهش دسترسی داشته باشین ) و هر زمان خواستین وارد بازی بشید یه بار دکمه Play رو کلیک کنید و فایل bat رو با استفاده از Run as administrator اجرا کنید و دوباره دکمه Play رو کلیک کنید. ویرایش شده July 8, 2022 توسط Life نقل قول لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در July 8, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2022 دکمه "Bazi ejra nemishavad" هم باید بازی را همانند Task Manager ببندد، این دکمه برای شما ظاهر نمی شود؟ نقل قول لینک به دیدگاه
Kelton ارسال شده در July 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2022 (ویرایش شده) بازی یکبار اجرا کن Ctrl+Shift+ESC بزن برو بازی بخش processes بازی رو End Procsses بکن دوباره بازی باز کن منم این مشکل دارم مجبورم اینکار بکنم (وارن ندید) ویرایش شده July 8, 2022 توسط MrFaRZaD نقل قول FaRZaD لینک به دیدگاه
Dillon ارسال شده در July 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2022 بازی GTA روش کلیک راست کن و قسمته proorties رو انتخاب کن و سپس Compatibility رو بزن و بعد Compatibility mode رو on کن و رو windows 98 بزار نقل قول لینک به دیدگاه
Nixgamer ارسال شده در July 10, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2022 در در ۱۴۰۱/۴/۱۷ در 22:37، ArSaCiA گفته است: دکمه "Bazi ejra nemishavad" هم باید بازی را همانند Task Manager ببندد، این دکمه برای شما ظاهر نمی شود؟ والا ارسال میشه ولی دردی دوا نمیکنه حتما باید از تو task manager ببندمش تا درست بشه نقل قول لینک به دیدگاه
Nixgamer ارسال شده در July 10, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2022 در 30 دقیقه قبل، TOR گفته است: بازی GTA روش کلیک راست کن و قسمته proorties رو انتخاب کن و سپس Compatibility رو بزن و بعد Compatibility mode رو on کن و رو windows 98 بزار والا اینکارو کردم درست شد ولی حالت بازی یه جوری شد که رو مخه نقل قول لینک به دیدگاه
PabloEscobar ارسال شده در July 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۲۹ در 06:54، Nixgamer گفته است: سلام چند وقته نمیدونم چرا اینطور شده. وقتی که دکمه play روی لانچر میزنم که وارد بازی شم نمیاره و حتما باید بازی رو یکبار از task manager ببندم و دوباره دکمه play رو بزنم. با ری استارت سیستمم درست نمیشه چون یه ماه هست این مشکلو دارم چند بارم حذف و نصب کردم ولی درست نشد لطفا راهنمایی کنید ممنون وقتی بازی رو اجرا میکنی شکل تسک بار (نوار وظیفه پایین که ساعت و... توش هست) تغییر میکنه؟ (از شکل شیشه ای خارج میشه؟) اگه آره یک پیغام سیستمی به نمایش در میاد اون لحظه. متنشو بنویس چون یادم رفته من قبلا همین مشکلو داشتم و درستش کرده بودم. نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه
Nixgamer ارسال شده در July 11, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2022 در ۱ ساعت قبل، Mortezza گفته است: وقتی بازی رو اجرا میکنی شکل تسک بار (نوار وظیفه پایین که ساعت و... توش هست) تغییر میکنه؟ (از شکل شیشه ای خارج میشه؟) اگه آره یک پیغام سیستمی به نمایش در میاد اون لحظه. متنشو بنویس چون یادم رفته من قبلا همین مشکلو داشتم و درستش کرده بودم. والا رنگش از شیشه ای میشه آبی کمرنگ نوار اعلانم ولی پیغامی نمیاد نقل قول لینک به دیدگاه
Nixgamer ارسال شده در July 11, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2022 در 7 ساعت قبل، Mortezza گفته است: وقتی بازی رو اجرا میکنی شکل تسک بار (نوار وظیفه پایین که ساعت و... توش هست) تغییر میکنه؟ (از شکل شیشه ای خارج میشه؟) اگه آره یک پیغام سیستمی به نمایش در میاد اون لحظه. متنشو بنویس چون یادم رفته من قبلا همین مشکلو داشتم و درستش کرده بودم. فقط این میاد نقل قول لینک به دیدگاه
PabloEscobar ارسال شده در July 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2022 برو مسیر زیر تغییرات رو اعمال کن و بعد بازیو باز کنن ببین چجوریه My Computer Properties>Advanced System Settings >Advanced> Performance > Settings>Visual Effects> Adjust for best performance. تیک گزینه زیرم بردار اگه فعاله (کلیک راست روی بازی و لانچر، گزینه Properties) نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه
LoverBoy ارسال شده در July 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2022 منم این مشکل رو دارم فقط لازمه یه بار روی play بزنی بعد بازی رو ببندی دوباره باز کن و دوباره play بزن باز میشه در 9 دقیقه قبل، Holly گفته است: منم این مشکل رو دارم فقط لازمه یه بار روی play بزنی بعد لانچر رو ببندی دوباره باز کن و دوباره play بزن باز میشه نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه
HamidReza585 ارسال شده در July 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2022 اگر فایل vorbisHooked.dll داخل پوشه بازی داری حذفش کن. نقل قول لینک به دیدگاه
ARASHml ارسال شده در July 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2022 در در ۱۴۰۱/۴/۲۲ در 04:59، Holly گفته است: منم این مشکل رو دارم فقط لازمه یه بار روی play بزنی بعد بازی رو ببندی دوباره باز کن و دوباره play بزن باز میشه منم نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.