Ferni ارسال شده در April 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2022 - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://trainbit.com/files/8871047484/logs.rar - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: مخفی کننده - توضیحات کامل مشکل: هنگام بازی کردن به صورت یهویی با این ارور مواجه میشم و تا زمانی که لپتاپ رو خاموش و روشن نکنم درست نمیشه نقل قول EveryThing is DARK لینک به دیدگاه
Chernobyl ارسال شده در April 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2022 ++ Microsoft Visual C رو اپدیت کن میتونی از گوگل دانلود کنی میتونی اینجا هم دانلود کنی بر اساس مشخصات PC Soft98 بای نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه
ReVeN ارسال شده در April 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2022 یا لانچر دوباره بریز یا راهی که گفتش برو یکیش جواب میده در 16 ساعت قبل، AmirTataloo گفته است: ++ Microsoft Visual C رو اپدیت کن میتونی از گوگل دانلود کنی میتونی اینجا هم دانلود کنی بر اساس مشخصات PC Soft98 نقل قول Iam King لینک به دیدگاه
Ferni ارسال شده در April 11, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2022 هر دو قبلا تست شده @AghAErfaN @AmirTataloo نقل قول EveryThing is DARK لینک به دیدگاه
Chernobyl ارسال شده در April 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۲۰ در 16:04، Lea گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://trainbit.com/files/8871047484/logs.rar - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: نمایش محتوا مخفی - توضیحات کامل مشکل: هنگام بازی کردن به صورت یهویی با این ارور مواجه میشم و تا زمانی که لپتاپ رو خاموش و روشن نکنم درست نمیشه سلامی دوباره امروز خودم به این ارور برخوردم و بعد از Restart هم حتی درست نشد و با نصب کردن دوباره بازی و اپدیت کردن درایور هایه PC بازی به صورت روان اجرا و حتی لگ هایی که هنگام اجرای بازی داشتم رفع شد شما میتونید از دو لینک دانلودی که براتون میزارم میتونید مشکلتون رو رفع کنید Download Launcher DriverPack 1- لانچر رو پاک کن و دوباره از لینکی که گذاشتم بریز 2- DriverPack رو نصب کن و بزار درایور هاتو اپدیت کنه 3- بعد از همه کار هایی گفتم که انجام دادی PC رو Restart کن نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه
KhodKhah ارسال شده در May 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2022 تنها راهش اینه که یه اکانت جدید برای ویندوزت بسازی روش ساختنشم تو اینترنت هست رو حالت Administrator بساز این مشکلو داشتم راه حلش فقط همینه نصب دوباره فایل ها فایده نداره نقل قول لینک به دیدگاه
AlibiRafeon ارسال شده در May 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2022 من خودم سر این ارور پیر شدم خیلی بخام خلاصه بگم میتونم بگم نرم افزار های مورد نیاز بد نصب شده برو ویندوزت حذف نصب کن بعدش درایور ها و نرم افزار های مورد نیاز رو با برنامه: IObit.Driver. نصب کن خودم این کارو کردم اوکی شد پ.ن: این ارور بهش میخورع DirectX مشکل داشته باشه در هم اکنون، iXXXTeNTaCioN گفته است: من خودم سر این ارور پیر شدم خیلی بخام خلاصه بگم میتونم بگم نرم افزار های مورد نیاز بد نصب شده برو ویندوزت حذف نصب کن بعدش درایور ها و نرم افزار های مورد نیاز رو با برنامه: IObit.Driver. نصب کن خودم این کارو کردم اوکی شد قبل اینکه بخوای ویندوز حذف نصب کنی این برنامه رو تست کن IObit.Driver. شاید اوکی شه پ.ن: این ارور بهش میخورع DirectX مشکل داشته باشه نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه
Supervisor ارسال شده در July 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2022 متاسفانه منم امروز دچار این مشکل شدم و هر 15 دقیقه کرش میخوره. دارم چک میکنم ببینم مشکل از کجاست 1 نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه
Ruger ارسال شده در July 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2022 منم این مشکل رو دارم نقل قول لینک به دیدگاه
Aminzu ارسال شده در November 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2023 من هم متاسفانه کرش میشم بعد یه ربع اینا هرکی میتونه یه راه حل براش پیدا کنه و راه حل رو در اختیار ما بزاره اندرویدم ۱۱ گوشیم سامسونگ گلکسی A12 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.