Anathema ارسال شده در April 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۲۰ در 13:53، AmirTataloo گفته است: تتلو کیه؟ نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در April 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2022 در ۱ ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: کیه؟ بزرگترت نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در April 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۲۰ در 13:53، AmirTataloo گفته است: تتلو بزودی رستم میادو باش یه وری میره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در April 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2022 (ویرایش شده) در 41 دقیقه قبل، 404 گفته است: بزودی رستم میادو باش یه وری میره رفتم بقالی کالباس نداشت اینجا مثل کاروانسراست #چیز شعر پ.ن:برو چیز شعر هایه پیشروتو گوش بده ویرایش شده April 13, 2022 توسط AmirTataloo ? نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در April 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2022 (ویرایش شده) در 9 دقیقه قبل، AmirTataloo گفته است: رفتم بقالی کالباس نداشت اینجا مثل کاروانسراست #چیز شعر پ.ن:برو چیز شعر هایه پیشروتو گوش بده امید امام رحمهالله علیه به شما بود که ناامیدش کردید ویرایش شده April 13, 2022 توسط 404 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در April 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۲۰ در 13:53، AmirTataloo گفته است: فکر میکنی پیرم ولی دست و پا زیرم زدی، هه تتلو - جهنم بعضی وقتا باید به بعضی ها نشون داد سلطان واقعی کیه در در ۱۴۰۱/۱/۲۴ در 20:48، AmirTataloo گفته است: چیز شعر شاهنامه رو برعکس بخونی همین میشه نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در April 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۲۴ در 20:48، AmirTataloo گفته است: رفتم بقالی کالباس نداشت اینجا مثل کاروانسراست #چیز شعر پ.ن:برو چیز شعر هایه پیشروتو گوش بده هیچ کدوم معین هایده حبیب و آهنگ های دهه شصت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در April 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۲۴ در 20:48، AmirTataloo گفته است: رفتم بقالی کالباس نداشت اینجا مثل کاروانسراست #چیز شعر پ.ن:برو چیز شعر هایه پیشروتو گوش بده گودرت از عان ما ست Potiiii نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.