Rony ارسال شده در April 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2022 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با اتوبوس اول یه fare تو رنج همون قیمتی که خود سرور تعیین کرده بزنید بعدش یه fare/ بالاتر از 7دلار بزنید آف دیوتی میشید به نظرم بهتر بود مینوشت این قیمت نمیشه گزاشت به جای اینکه آف دیوتی کنه خودکار تاکسی هم شاید اینجوری باشه اکانت ندارم تو تاکسی تست کنم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): گفتم دیگه !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در April 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2022 در 23 ساعت قبل، Rony گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با اتوبوس اول یه fare تو رنج همون قیمتی که خود سرور تعیین کرده بزنید بعدش یه fare/ بالاتر از 7دلار بزنید آف دیوتی میشید به نظرم بهتر بود مینوشت این قیمت نمیشه گزاشت به جای اینکه آف دیوتی کنه خودکار تاکسی هم شاید اینجوری باشه اکانت ندارم تو تاکسی تست کنم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): گفتم دیگه ربطی به بالاتر پایین تر نداره اگه fare آن کرده باشی بعد fare بزنی دوباره آف میشه چه با عدد چه بدون عدد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در April 6, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2022 در 11 دقیقه قبل، iKamyar گفته است: ربطی به بالاتر پایین تر نداره اگه fare آن کرده باشی بعد fare بزنی دوباره آف میشه چه با عدد چه بدون عدد مجاز بزنی هم آف میشه؟ !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OsTaDFaRaZ ارسال شده در May 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۱۷ در 12:08، Rony گفته است: مجاز بزنی هم آف میشه؟ آره کلا بعد اینکه قیمتو مشخص کردی دوباره /Fare بزنی هرچی هم جلوش بزاری باز آف میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 14, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2022 با سلام. باگ نیست. گفته @iKamyar درست میباشد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده